Halüsinasyon görmüşsündürYok ben öbürünü dinlicem hatırlarsın ismini sen
Halüsinasyon görmüşsündürYok ben öbürünü dinlicem hatırlarsın ismini sen
selam gırıg veya budun burdamı bişey denicemKayıp aranıyor programı mı burası yawww yok yok kayıplar siphan yok Beşir yok Gırıg yok Ahmet yok Semih yok Furkan yok bilgem yok belediye arıyor hepsini
Belediyeye anons yaptırselam gırıg veya budun burdamı bişey denicem
belediye toplamıyor amaBelediyeye anons yaptır
Vergi borçları varmış atık su bedellerini odememisler o yüzden arıyorlarbelediye toplamıyor ama
tüh nası yokKayıp aranıyor programı mı burası yawww yok yok kayıplar siphan yok Beşir yok Gırıg yok Ahmet yok Semih yok Furkan yok bilgem yok belediye arıyor hepsini
YedikSelam Semih burdamı.
Kral dağdan inersen bizim burda olduğumuzu görürsün şehirde dolaş biraz iyi gelir sosyalleşmekMirfewiron bugün fen bilgisi dersinde yapılan aramada telefonunu müdüre yakalatmış bu yüzden bi kaç gün oyuna giremeyecek
Adam doğayı seviyor sende yanına git bak sakinlersin birazKral dağdan inersen bizim burda olduğumuzu görürsün şehirde dolaş biraz iyi gelir sosyalleşmek
Baya sakinim Coşkun teşekkür ediyorum tavsiyen için tabi oyun sohbette bulunmuyorsun görmüyorsun sakinliğimi vukuatsız geçiyor günlerimAdam doğayı seviyor sende yanına git bak sakinlersin biraz
Aleyküm selam iyi sneSelam nasılsınız
İi bnedeAleyküm selam iyi sne
Afferin bak öyle ol sakin sakin takıl kimseye sataşmadanBaya sakinim Coşkun teşekkür ediyorum tavsiyen için tabi oyun sohbette bulunmuyorsun görmüyorsun sakinliğimi vukuatsız geçiyor günlerim
Afferin mi coşkun çok komik adamlarsınız size vaktim yok yoksa esameniz okunmaz benimle tartışabilecek kapasitede insanlar değilsiniz bilgemin parçaları beni sinirlendirme otur yerine şimdiAfferin bak öyle ol sakin sakin takıl kimseye sataşmadan
Özel isimlerin ilk harfleri büyük harfle başlar genç adam sen önce Türkçe ni düzelt . Tartışmaya girecek dengim dahi değilsin birde ben kimsenin parçası falan değilim bahsi geçen oyuncular ben varken yoktu.Gerci ben seni kâlâ alıp niye cevap veriyorum ki .Sinirlensene Genco bakalım ne olacak onuda merak ediyorum.Git tahtanın önünde tek ayak dur sana ceza verdimAfferin mi coşkun çok komik adamlarsınız size vaktim yok yoksa esameniz okunmaz benimle tartışabilecek kapasitede insanlar değilsiniz bilgemin parçaları beni sinirlendirme otur yerine şimdi
Uyduruk propaganda yapıyorsun ablana öğretseydin türkçeyiÖzel isimlerin ilk harfleri büyük harfle başlar genç adam sen önce Türkçe ni düzelt . Tartışmaya girecek dengim dahi değilsin birde ben kimsenin parçası falan değilim bahsi geçen oyuncular ben varken yoktu.Gerci ben seni kâlâ alıp niye cevap veriyorum ki .Sinirlensene Genco bakalım ne olacak onuda merak ediyorum.Git tahtanın önünde tek ayak dur sana ceza verdim
Benim değil sizin ablanız genco .Probogondayı yapan sensin kimsin ki sen kendini bu kadar mühim hissesiyorsun kıytırık medyacısınUyduruk propaganda yapıyorsun ablana öğretseydin türkçeyi