Öncelikle Abla değil Hala , ameliyattan çıkmış dayısının ü ile kiraz yiyorlarmışi mrb fayika ablami gordunmu ameliyattaymis glba
Öncelikle Abla değil Hala , ameliyattan çıkmış dayısının ü ile kiraz yiyorlarmışi mrb fayika ablami gordunmu ameliyattaymis glba
Abla dediğim icin çok özür diliyorum semih hocam bugün buz dolabımda kiraz gördüm ama nedeni nedir acaba?Öncelikle Abla değil Hala , ameliyattan çıkmış dayısının ü ile kiraz yiyorlarmış
Hala degıl teyzeÖncelikle Abla değil Hala , ameliyattan çıkmış dayısının ü ile kiraz yiyorlarmış
@E M İ R H A N hocam kirazı AliKerem hocamın dolabına mı koydun yoksaAbla dediğim icin çok özür diliyorum semih hocam bugün buz dolabımda kiraz gördüm ama nedeni nedir acaba?
Kadir hocam günaydınHala degıl teyze
Hocam level atladı haberiniz yok mu?Hala degıl teyze
Onun işi dimi@E M İ R H A N hocam kirazı AliKerem hocamın dolabına mı koydun yoksa
Hocam çok özür dileriz Ayşegül Hanımın siparişi ile karışmış sizinki en kısa zamanda düzeltilecektirOnun işi dimi
Kadir hocamın son konulardan haberi yok galibaHocam level atladı haberiniz yok mu?
Hocam biraz hızlı olurmusun lütfen dolabımın içinden ablacım diye sesler geliyo seriHocam çok özür dileriz Ayşegül Hanımın siparişi ile karışmış sizinki en kısa zamanda düzeltilecektir
yazık sanaÇok boşsun çocuk adam biraz büyü öyle gel abisi sen kısa şortunla yerden yüksek oyna koşşşş
Hocam korkmayın zarar vermezler dikkatli bakarsanız kiraz bile gerçek olmayabilir tadına bakıp kontrol ediniz lütfenHocam biraz hızlı olurmusun lütfen dolabımın içinden ablacım diye sesler geliyo seri
Kaç yaşındasınyazık sana
Tadına bakıp hemen yazıy....Hocam korkmayın zarar vermezler dikkatli bakarsanız kiraz bile gerçek olmayabilir tadına bakıp kontrol ediniz lütfen
Ekli dosyayı görüntüle 1000034837.movarkadaşlar tartışmak cok kötü bişey
nası hyr