Bulaşırım ben. İtirazı olan şikayetini eder yönetim uygun gorurse cezamı verır. Role play oynuyoruz burda okey 101 plus oynamıyoruz.Bize bulaşmadıgın sürece senin hareketlerin kendini bağlar başkasını değil kadircim sen bunu anlamak istemiyorsun
Bulaşırım ben. İtirazı olan şikayetini eder yönetim uygun gorurse cezamı verır. Role play oynuyoruz burda okey 101 plus oynamıyoruz.Bize bulaşmadıgın sürece senin hareketlerin kendini bağlar başkasını değil kadircim sen bunu anlamak istemiyorsun
Ben rezil olacak hiç bir şey yazdığımı düşünüyorum kadircim sen merak etmeBence sen rezil oldun yeterince be karşim. Hadi yar sabah okula gidilen geç kalma servisi kaçırma
En sakin halim emin ol. Yoksa seni küçük de düşünebilirim degerımı bilBu senin sakin halin mi
O zaman devam sıkıntı yok bulaşırsan karşılıgını alırsın seni masada tek bırakırmıyızBulaşırım ben. İtirazı olan şikayetini eder yönetim uygun gorurse cezamı verır. Role play oynuyoruz burda okey 101 plus oynamıyoruz.
Ne demek dusunmuyorum, argüman uretmek yok, karşılıklı tartışma yok, fikir üretmek yok, sadece iki kelime üzerine bırseyler yazıon. Laf soyleyıncede şikayet edinBen rezil olacak hiç bir şey yazdığımı düşünüyorum kadircim sen merak etme
Mesela ne gibi karşılık verirsinO zaman devam sıkıntı yok bulaşırsan karşılıgını alırsın seni masada tek bırakırmıyız
Sen kendini ne kadar büyük görüyorsun öyle sevdim seni ama sandığın kadar büyük değilsin yanılıyorsun büyük olduğun konusundaEn sakin halim emin ol. Yoksa seni küçük de düşünebilirim degerımı bil
Sizden büyük olduğum kesin. Yüksekteyim az sesli konuş duyamıyorumSen kendini ne kadar büyük görüyorsun öyle sevdim seni ama sandığın kadar büyük değilsin yanılıyorsun büyük olduğun konusunda
Kendimi yorup sevyen gibi yerlerde sürünmek istemiyorum o yüzden uzun yazıya gerek yok kısa kısa öz benim yazımNe demek dusunmuyorum, argüman uretmek yok, karşılıklı tartışma yok, fikir üretmek yok, sadece iki kelime üzerine bırseyler yazıon. Laf soyleyıncede şikayet edin
kim kime ağır gelmiş sor istersenİyi değil gibisin sanki ağır gelmiş
ha ha ha çok komiksinSizden büyük olduğum kesin. Yüksekteyim az sesli konuş duyamıyorum
Zaten yerlerdesin merak etme gösteriyorsun şuan. Bence daha fazla rezil olma derim. Zaten bitik durumdasın, marjınızı dahada zedelenmesiKendimi yorup sevyen gibi yerlerde sürünmek istemiyorum o yüzden uzun yazıya gerek yok kısa kısa öz benim yazım
Soruyorum ya topram kaç defa sorayımkim kime ağır gelmiş sor istersen
Biz ne gökte nede herdeyiz kadircim biz öyle senin gibi kimseyi ne küçük nede büyük görmeyiz o yüzden hiç sıkıntı yok rezil olan ortadaZaten yerlerdesin merak etme gösteriyorsun şuan. Bence daha fazla rezil olma derim. Zaten bitik durumdasın, marjınızı dahada zedelenmesi
gırıga sor kankam askldkalsdaSoruyorum ya topram kaç defa sorayım
Yok ben sizi küçük görüyorum , küçük partisini çünkü.Biz ne gökte nede herdeyiz kadircim biz öyle senin gibi kimseyi ne küçük nede büyük görmeyiz o yüzden hiç sıkıntı yok rezil olan ortada
Sen çok büyüksün demiYok ben sizi küçük görüyorum , küçük partisini çünkü.
Tmm kanka soralımgırıga sor kankam askldkalsda
Evet, belli olmuyor muSen çok büyüksün demi
He ya çok belli kendini büyük hissette az mutlu ol kadircimEvet, belli olmuyor mu