Giden gittiği yerde kalan kaldığı yerde mutlu olsun canım yaPek öyle gözükmüyor gelemmi geri
Giden gittiği yerde kalan kaldığı yerde mutlu olsun canım yaPek öyle gözükmüyor gelemmi geri
Çok şükür ben iyiyimde seni iyi görmedim kadircimBabacan sen iyimisin. Birseyın yok deme sağlığın yerinde demi
Sen kimsin tanıyamadım dc kurmaktan baska bir vasfin yok senin haydeeeeegel de bi görelim
Ona gerek yok ben hallederim şimdi@GIRIG REİS dedım. Seri gel ban işleri var bır sürü bay ve bayan raporlanmıs. Adil ceza istemi yap seri.
Allahım hiç güleceğim yoktu bana diyene bak senin vasfın ne ticarette iyiydin sen dimiSen kimsin tanıyamadım dc kurmaktan baska bir vasfin yok senin haydeeeee
Bunlar beni buduna almiyor 🫢Çok şükür ben iyiyimde seni iyi görmedim kadircim
Bende iyiyim sorun yok rahattayız da. Senin olayları anlayamamanı anlamadım sadece, sıkıntı hissettim o yuzdenÇok şükür ben iyiyimde seni iyi görmedim kadircim
Hayır gırıg halletsınOna gerek yok ben hallederim şimdi
Hayır gırıg halletsın
Yok canım ne münasebetBunlar beni buduna almiyor 🫢
Gırıg halleder o işi. Sen yorulmaAdil olmuyor diyorsunuz ya ona ben halledeyim işte
Tetenoz ban yedimiHayır gırıg halletsın
Ben olayları gayet iyi anlıyorum da kendin çıkardığın olaylardan geri vites yapmanı hiç yakıştıramıyorum sana sen eskiden böyle değildin biri mi kızdı sanaBende iyiyim sorun yok rahattayız da. Senin olayları anlayamamanı anlamadım sadece, sıkıntı hissettim o yuzden
Yer heralde yakındırTetenoz ban yedimi
Uyuyacam onu bekliyorum az seri olsunYer heralde yakındır
Bak yine. Hasan neyin var senın, konudan konuya gecıs yapıyorsun, ne olayı cıkarıpta geri vites yaptım, nerde oldu bu durum , benım nıye haberım yok seri soyle cabuk.Ben olayları gayet iyi anlıyorum da kendin çıkardığın olaylardan geri vites yapmanı hiç yakıştıramıyorum sana sen eskiden böyle değildin biri mi kızdı sana
Şikayete Bak şikayete genco korkma beee .sjsjsjsj@BaşkanOnline bakin @Kadir Aydın geldi ortamı geriyor sonra suçlu biz olacaz ban bize atılacak lütfen @Kadir Aydın bir tatile yollayalım sizden ricamız
Bizim prime ihtiyacımız yok kadircim prim kasmak isteyen olay yaratmaya çalışan sensin geri vites yapan yine sensin söyle kim kızdı sana geri vites yaptınBak yine. Hasan neyin var senın, konudan konuya gecıs yapıyorsun, ne olayı cıkarıpta geri vites yaptım, nerde oldu bu durum , benım nıye haberım yok seri soyle cabuk.
Prim kasma peşindeysen adresin ben değilim