Senin patlak yapıldı heralde havan fazla olmuşmakam mevki peşinde koşmazlarmış. Belli oluyor. Zaten partinize bakınca anlaşılıyor neyin ne oldugu kandırmayın kendızi hadi bakim uyuyn sız sıze bu kadar ayar yeter
Senin patlak yapıldı heralde havan fazla olmuşmakam mevki peşinde koşmazlarmış. Belli oluyor. Zaten partinize bakınca anlaşılıyor neyin ne oldugu kandırmayın kendızi hadi bakim uyuyn sız sıze bu kadar ayar yeter
Allah Allah benim yaptığım filmleri sen izleyemezsin zaten kendini çok büyütmeSenin hiç birsey yaptığın yok burda film yapma kimseye. Olmuyor başaramıyorsun
memolreis 2 demekkibu kim şey mi her zaman ben telefon onayı yapamam diyip multiden ban yiyen arkadaşmıydı kapıcısınıda başlatmıştı oyuna neydi adı onun komşunun
Nerden bakıyorsun Facebook atarlı sözler miAllah Allah benim yaptığım filmleri sen izleyemezsin zaten kendini çok büyütme
seninle o kadar muhabbetimiz vardı sen gelip bana laf atıyosun ayıpbu kim şey mi her zaman ben telefon onayı yapamam diyip multiden ban yiyen arkadaşmıydı kapıcısınıda başlatmıştı oyuna neydi adı onun komşunun
Bu akşam fazla ayar yedin sen çekil hadi, abilerini çagırmıssın onlarla ilgilenim az da darılmasınlarSenin patlak yapıldı heralde havan fazla olmuş
ayn sende bak arada çünki söylediklerini toplayınca cümle bile olamıyoNerden bakıyorsun Facebook atarlı sözler mi
Aaa daha az önce sana kızmışlardı abilerin şimdi bana çamur atıp kendi fırça yediğini gizlemeye çalışmaBu akşam fazla ayar yedin sen çekil hadi, abilerini çagırmıssın onlarla ilgilenir az da darılmasınlar
Laf soyledıgını sanma, söylediklerim o kadar zorunuza gitti demekki geldiniz hemenayn sende bak arada çünki söylediklerini toplayınca cümle bile olamıyo
ben sızarım hala her partideyim ne alaka senin oyunda multi yapmanla benim dcde ajan olarak sızmam ? bu arada benim adamlarım var her yerde bizzat şahsi hiçbiryerde yokum yazık kafanıza@MAGARSUS fake hesaplardan partilere sızan sendin ne çabuk unuttun ya
Benden başka abi var mı bak bakimAaa daha az önce sana kızmışlardı abilerin şimdi bana çamur atıp kendi fırça yediğini gizlemeye çalışma
Oyunu BİLDİKLERİ yok ki. Nasıl anlasınlar, anlasalar bu durumda olmazlardı zaten.ben sızarım hala her partideyim ne alaka senin oyunda multi yapmanla benim dcde ajan olarak sızmam ? bu arada benim adamlarım var her yerde bizzat şahsi hiçbiryerde yokum yazık kafanıza
zoruma gitmesi için karşımdakinin beni zorlayacak biri olması gerek fakat sen iki cümleyi art arda kuramadığın için hayır canımLaf soyledıgını sanma, söylediklerim o kadar zorunuza gitti demekki geldiniz hemen
Sen kendine sahip cik başkasına abilik yapmana gerek yok kadircimBenden başka abi var mı bak bakim
Bu şekilde konuşarak üste çıkamıyorsun paşası, farklı argümanlar gel, yoksa seni daha dikkate alamıcam. Seviye mi düşünüyorsun bu şekildezoruma gitmesi için karşımdakinin beni zorlayacak biri olması gerek fakat sen iki cümleyi art arda kuramadığın için hayır canım
hah tamam tamam kanka en lider sensin tamam ağlama ya nerdeydi bunun emziğiben sızarım hala her partideyim ne alaka senin oyunda multi yapmanla benim dcde ajan olarak sızmam ? bu arada benim adamlarım var her yerde bizzat şahsi hiçbiryerde yokum yazık kafanıza
senin seviyen var mıydı farketmemişimBu şekilde konuşarak üste çıkamıyorsun paşası, farklı argümanlar gel, yoksa seni daha dikkate alamıcam. Seviye mi düşünüyorsun bu şekilde
Yaptığım icraatlar belli. Kendıme sahip cıkıyorum partimede sahip çıkıyorum. Ama sen kendıne sahip bıle cıkamazsın, abilerinden yardım istersin onlar sana sahip çıkar. Şekil A'da görüldüğü üzere ümit abin hemen sana sahip çıkmaya geldi. Gruplarımız ss atıp, help mi yazdın yoksaSen kendine sahip cik başkasına abilik yapmana gerek yok kadircim