yav sen boşver gül mül atın hadiBence Kolordu Partisi Genel Başkanlığı gider sayın Genel Kurmay Baskanıma
yav sen boşver gül mül atın hadiBence Kolordu Partisi Genel Başkanlığı gider sayın Genel Kurmay Baskanıma
Al sana gül svvssbsbssvvvsGül sevmiyorum
Avni başkanım nasılsınız kabilede herşey yolunda mıAl sana gül svvssbsbssvvvs
Teşekkür ederim Bekir başkanım siz nasılsınız iç savaş çıktı kabilede Mekke'ye sürgün ettiler beniAvni başkanım nasılsınız kabilede herşey yolunda mı
Elhamdülillah başkanım bizlerde iyiyiz. Ah bu kabileler bı rahat durmuyolar.Teşekkür ederim Bekir başkanım siz nasılsınız iç savaş çıktı kabilede Mekke'ye sürgün ettiler beni
Mızrak falan lazımsa ucuza çözeriz bizde yolumuzu bulalımElhamdülillah başkanım bizlerde iyiyiz. Ah bu kabileler bı rahat durmuyolar.
Valla öyle bir sürgün edilmeme yanmam da cebimde 6k taş vardı onuda aldılar gider ayak bu penguenler çok tehlikeli canlılarElhamdülillah başkanım bizlerde iyiyiz. Ah bu kabileler bı rahat durmuyolar.
Jxjxhxxhhxhxzhhz kılıcım elimde çok şükürMızrak falan lazımsa ucuza çözeriz bizde yolumuzu bulalım
Vergiyi niye saldın başkanım penguenler yüzünden mi bi baktım 1 gün belki girmedin geçiverdim hakkını helal etJxjxhxxhhxhxzhhz kılıcım elimde çok şükür
Estağfurullah helal olsun üşendim yaw ben hayatımı seviyorumVergiyi niye saldın başkanım penguenler yüzündeni bi baktım 1 gün belki girmedim geçiverdim hakkını helal et
@AVNİ (V3) sjsjsjsjVergiyi niye saldın başkanım penguenler yüzünden mi bi baktım 1 gün belki girmedin geçiverdim hakkını helal et
Ne gülüyon ayıp değilmi hshhshhsh@AVNİ (V3) sjsjsjsj
Valla helal olsun başkanım vergi kasarken insanüstü kasıyon bir dakikayı geçirmiyon son görülmeyi az kafa dinleEstağfurullah helal olsun üşendim yaw ben hayatımı seviyorum
Robot gibi robot. Terminator sankıValla helal olsun başkanım vergi kasarken insanüstü kasıyon bir dakikayı geçirmiyon son görülmeyi az kafa dinle
Görevimiz hsshsshsshhshhRobot gibi robot. Terminator sankı
Penguen farkıValla helal olsun başkanım vergi kasarken insanüstü kasıyon bir dakikayı geçirmiyon son görülmeyi az kafa dinle
Teşekkürler başkanımKerem başkanıma başarılar dilerim