KAMUOYUNA DUYURULUR (13 Kişi İçeride)

cagribaskan00

ÇAĞRI GÜL 🇹🇷
Yasaklı Üye
Vatandaş
KAMUOYUNA DUYURULUR !!

Merhaba başkan online ailesi.ve tüm başkanlar.biliyorsunuz ki ben atama yoluyla Kars belediye başkanı oldum.ve ben bu makamı asil Türk partisinden ( iktidar partisi ) aldım.ben bu makamı alnımın teriyle ve hakettiğim şekilde aldım.bir günde yükselerek aldım.ben normalde asil Türk partisinde kalacaktım bir sorunum yoktu.fakat kavga sorunu çıktığı için partiden ayrılmak zorunda kaldım.tüm herkesin iyiliği için.fakat bazı duyumlar aldım ki makamı hak etmedi diyorlarmış bazı partilerden başkanlar.
Bakın sayın başkanlar.burası siyaset ortamı.tabi ki istemeyen çekemeyen olucak.ben buna birşey demiyorum.lakin benim aldığım maaşa kadar düşmüşler.sayın başkanlar siz çift maaş almıyonuzmu iki kısımdan oluşan ?.neden benim maaşa gözünüzü dikiyorsunuz.yapmayın lütfen.

ÇAĞRI GÜL

KadirBey.

Altın Ok Parti Bşk.
Yasaklı Üye
41. Dönem Oyun Başkanı
Vatandaş
Boşverin başkanım şimdi ona da birşey derler canımızı sıkmaya gerek yok.aldığımız maaşı burnumuzdan getirdiler rezil oldu maaş
Adamlar maaş vergini hesaplar olmus ya. Yazıktır arkadaslar yapmayın. Cagrı baskan gece gunduz oyunda hakedıyor ve maaşını alıyor. Kımse karışamaz

KadirBey.

Altın Ok Parti Bşk.
Yasaklı Üye
41. Dönem Oyun Başkanı
Vatandaş
Yazıklar olsun ya, iu milletin arkasından konuşmayı bırakın artık. Kıskanmayın.

Daha ne duruyoruz @cagribaskan00 isim var gerekeni yapalım

MAGARSUS

:)
Yasaklı Üye
Vatandaş
coşkun karaosmanoğlu işin içindeyse herşeyi beklerim ben çağrı yalnız değildir