Buradan ithamda bulunarak gerekli açıklamayı yapmadan üstünü kapatmasın başkan birilerinin vebalini alma sana bu makamı ben yazdımGerek yok kişi kendini bilir başkanım
Buradan ithamda bulunarak gerekli açıklamayı yapmadan üstünü kapatmasın başkan birilerinin vebalini alma sana bu makamı ben yazdımGerek yok kişi kendini bilir başkanım
Ben kimsenin vebalini almıyorum başkanım heryere açılamaya gerek yok ben gerekli uyarıyı yaptım gereken yere.mesajları dikkatle okursan anlarsın.o kadar mesaj yazdı herkesBuradan ithamda bulunarak gerekli açıklamayı yapmadan üstünü kapatmasın başkan birilerinin vebalini alma sana bu makamı ben yazdım
Ecemle şimal konuşmuş, çekemiyorlar işteBuradan ithamda bulunarak gerekli açıklamayı yapmadan üstünü kapatmasın başkan birilerinin vebalini alma sana bu makamı ben yazdım
İkisinide kınıyoruz. İstenmeyen oyuncu ilan edilsinEcemle şimal konuşmuş, çekemiyorlar işte
Sen çık mevzuya açıklık getir burada ithamda bulunduğun konuşmalara bakılırsa ben oluyorum yani ASİL TÜRKBen kimsenin vebalini almıyorum başkanım heryere açılamaya gerek yok ben gerekli uyarıyı yaptım gereken yere.mesajları dikkatle okursan anlarsın.o kadar mesaj yazdı herkes
Sen olmuyorsun başkanım konuya açıklık getirdim bir sürü mesajlar yazıldı gereken yerlere ben söyledim zaten koni kapansın burda heryerde her laf söylenirse bir anlamı kalmazSen çık mevzuya açıklık getir burada ithamda bulunduğun konuşmalara bakılırsa ben oluyorum yani ASİL TÜRK
Etmeyecek hakkıyla aldı makamı. Saltanata inat kalıcak. Ecem ve şimale inat kalıcakOnurun varsa istifa et @cagribaskan00
Niye istifa ediyim görevimi kötüye kullanmadım beni istifa ettirmek için elinizden geleni arkanıza koymayınOnurun varsa istifa et @cagribaskan00
Bu @Fatih TUTUK darbeci oldugu için alışkanlık yapmış ıstıfa et demeyiNiye istifa ediyim görevimi kötüye kullanmadım beni istifa ettirmek için elinizden geleni arkanıza koymayın
Etmeyecek hakkıyla aldı makamı. Saltanata inat kalıcak. Ecem ve şimale inat kalıcak
Niye istifa ediyim görevimi kötüye kullanmadım beni istifa ettirmek için elinizden geleni arkanıza koymayın
Bu @Fatih TUTUK darbeci oldugu için alışkanlık yapmış ıstıfa et demeyi
Çağrı badkan yalnız degıldırGenelkurmay göreve @MAGARSUS
Beni istifaya zorluyon suçum olmadığı halde boşu boşuna genelkurmay bana ne yapacakGenelkurmay göreve @MAGARSUS
Beni istifaya zorluyon suçum olmadığı halde boşu boşuna genelkurmay bana ne yapacak
Sen yoluna bak kimsenin lafına sözüne bakma benim sana güvenim tam her türlü desteğimi esigemem sana Kars ı büyük şehir yapma yolunda sana başarılarBeni istifaya zorluyon suçum olmadığı halde boşu boşuna genelkurmay bana ne yapacak
Teşekkür ederim ama darbe ile tehdit ediyor zorluyorSen yoluna bak kimsenin lafına sözüne bakma benim sana güvenim tam her türlü desteğimi esigemem sana Kars ı büyük şehir yapma yolunda sana başar
Teşekkür ederim ama darbe ile tehdit ediyor zorluyor
Arkandayız başkanım Halk arkandaTeşekkür ederim ama darbe ile tehdit ediyor zorluyor