KAMUOYUNA DUYURULUR (3 Kişi İçeride)

MAGARSUS

:)
Yasaklı Üye
Vatandaş
çağrı kimse parana göz dikemez istediğini çarpabilirsin kafana göre takıl ama bu işleri daha iyi öğrenmek istiyorsan erenA diye ufak bir kardeşimiz var ona başvur bu yolları o güzel bilir öğretsin sana

E

E K R E M

Ziyaretçi
Bukadar ağır ithamlar olmasına rağmen @cagribaskan00 neden görevden alınmıyor.
Yoksa arkasında Derin Güçler mi var ??

2. ABDÜLHAMİD

MAVİ VATAN PARTİ BAŞKAN YARDIMCISI
Vatandaş
Darbe yaparız diye birileri var tehdit etmeye çalışıyo galiba ama şunu unutmayın yaparsınız darbeyi ama darbeyi yürüte bilmekte marifet ister başkanım geçen yaptınız noldu yönetim el koydu darbeye şimdi derler yok biz istedik diye darbe durduruldu ona anca sizler inanırsınız😂😂😂

E

Emirhan'

Ziyaretçi
Darbe yaparız diye birileri var tehdit etmeye çalışıyo galiba ama şunu unutmayın yaparsınız darbeyi ama darbeyi yürüte bilmekte marifet ister başkanım geçen yaptınız noldu yönetim el koydu darbeye şimdi derler yok biz istedik diye darbe durduruldu ona anca sizler inanırsınız😂😂😂
Kardeşim bırak benim yanıma gel

KadirBey.

Altın Ok Parti Bşk.
Yasaklı Üye
41. Dönem Oyun Başkanı
Vatandaş
Sen bu oyunu öğren gel seri. Ondan sonra yaz buraya. Daha olaylardan bi habersin😄

N

N A Z

Ziyaretçi
Ok sz hklsnz