Çağrımın belediye binasını yıkıyorlarBelediye çalışanları isyan ediyor sayın çağrı gül maaşlarını öde vergi kaçırma!!
Ekli dosyayı görüntüle 18100
Çağrımın belediye binasını yıkıyorlarBelediye çalışanları isyan ediyor sayın çağrı gül maaşlarını öde vergi kaçırma!!
Ekli dosyayı görüntüle 18100
Karıştırma oralarıBukadar ağır ithamlar olmasına rağmen @cagribaskan00 neden görevden alınmıyor.
Yoksa arkasında Derin Güçler mi var ??
bu orjin miBukadar ağır ithamlar olmasına rağmen @cagribaskan00 neden görevden alınmıyor.
Uzun namlulu silahlarla korunuyormuş. Bunlarada açıklık getirilmesi gerekiyor.Karıştırma oraları
Okadar mesaj arasından benimi buldun yinebu orjin mi
Ağır itham kime ediyom ben başkanım varsa kanıtını atsanıza.bıktırmaya kimsenin gücü yetmez evelallah başkanım siz merak etmeyinBukadar ağır ithamlar olmasına rağmen @cagribaskan00 neden görevden alınmıyor.
Göz göre göre vergi kaçiracaagim diyor kesin bilgem var bunun arkasında yoksa bu kadar sesi cikmazAğır itham kime ediyom ben başkanım varsa kanıtını atsanıza.bıktırmaya kimsenin gücü yetmez evelallah başkanım siz merak etmeyin
Vergi kaçırma ile alakalı birşey demedim ben başkasıyla karıştırma beni başkan.biz yaparız millet konuşur.çekemeyen anten taksın.konu kapanmıştır.Göz göre göre vergi kaçiracaagim diyor kesin bilgem var bunun arkasında yoksa bu kadar sesi cikmaz
Helal, helal konuş başkanVergi kaçırma ile alakalı birşey demedim ben başkasıyla karıştırma beni başkan.biz yaparız millet konuşur.çekemeyen anten taksın.konu kapanmıştır.
Ofset mi ,parabol mu?Vergi kaçırma ile alakalı birşey demedim ben başkasıyla karıştırma beni başkan.biz yaparız millet konuşur.çekemeyen anten taksın.konu kapanmıştır.
Kardeşim bırak benim yanıma gelDarbe yaparız diye birileri var tehdit etmeye çalışıyo galiba ama şunu unutmayın yaparsınız darbeyi ama darbeyi yürüte bilmekte marifet ister başkanım geçen yaptınız noldu yönetim el koydu darbeye şimdi derler yok biz istedik diye darbe durduruldu ona anca sizler inanırsınız
Sen bu oyunu öğren gel seri. Ondan sonra yaz buraya. Daha olaylardan bi habersinDarbe yaparız diye birileri var tehdit etmeye çalışıyo galiba ama şunu unutmayın yaparsınız darbeyi ama darbeyi yürüte bilmekte marifet ister başkanım geçen yaptınız noldu yönetim el koydu darbeye şimdi derler yok biz istedik diye darbe durduruldu ona anca sizler inanırsınız
Ok sz hklsnzDarbe yaparız diye birileri var tehdit etmeye çalışıyo galiba ama şunu unutmayın yaparsınız darbeyi ama darbeyi yürüte bilmekte marifet ister başkanım geçen yaptınız noldu yönetim el koydu darbeye şimdi derler yok biz istedik diye darbe durduruldu ona anca sizler inanırsınız
Herkes derhal Çağrı baskanda özür dilesin ben oyun başkanıyım hepinizi açığa alırım haddinizi bilinnnKoca Oyun başkanısın hadlerini bildir benmi diyim yani başkanım.seni seviyoz sayıyoz diye kimseye aldırış etmiyoz