KAMUOYUNA DUYURULUR (1 Kişi İçeride)

B E S O

💫MİLLİ GENÇLİK 🌹
Vatandaş
Bi kontrol et @Kadir Aydın 'ın belgeleri tammı. Parti açma ruhsatı varmı, belediyenin pullarını ödemişmi 😂😂😂
Şimdi bir baktim Kadir Bey’in belgelerinde bir eksiklik mi varmış Evet e o d ne Darbe girişiminde kullanılan dilekçeler eksik kalmış 😅 Parti açma ruhsatını da darbeyle almayı denemiş olabilir mi acaba Pulları da sanırım darbeyle mühürlemeye çalışmış ama bir yerlerde kaybolmuş. 😂

KadirBey.

Altın Ok Parti Bşk.
Yasaklı Üye
41. Dönem Oyun Başkanı
Vatandaş
Şimdi bir baktim Kadir Bey’in belgelerinde bir eksiklik mi varmış Evet e o d ne Darbe girişiminde kullanılan dilekçeler eksik kalmış 😅 Parti açma ruhsatını da darbeyle almayı denemiş olabilir mi acaba Pulları da sanırım darbeyle mühürlemeye çalışmış ama bir yerlerde kaybolmuş. 😂
Karşim o an çok yogunduk nabcagımızı bilemedik karışmış olabılır evraklar. Yoksa hersey tam

MAGARSUS

:)
Yasaklı Üye
Vatandaş
Darbe yaparız diye birileri var tehdit etmeye çalışıyo galiba ama şunu unutmayın yaparsınız darbeyi ama darbeyi yürüte bilmekte marifet ister başkanım geçen yaptınız noldu yönetim el koydu darbeye şimdi derler yok biz istedik diye darbe durduruldu ona anca sizler inanırsınız😂😂😂
helallll

MAGARSUS

:)
Yasaklı Üye
Vatandaş
eymen seri profil değiş direniş yap darbe karşısında denizlide pamuk şeker sat