@BaşkanOnline @BaşkanOnline - Sistem arkadaş bana her defasında multi oldugumu ima ediyor ilgilenir misiniz6. Hislerim kuvvetli
@BaşkanOnline @BaşkanOnline - Sistem arkadaş bana her defasında multi oldugumu ima ediyor ilgilenir misiniz6. Hislerim kuvvetli
@BaşkanOnline @BaşkanOnline - Sistem arkadaş bana her defasında multi oldugumu ima ediyor ilgilenir misiniz
Çok konuşmakla birlikte altı boş konuşuyorsunSana multı dedım mı bak bakım. Bide ispatla seri
İspatla dıom lafı cevırıon. Sen ne anlatıon Ecem.Çok konuşmakla birlikte altı boş konuşuyorsun
Neyini ispatlicam anlama zorluğu mu çekiyorsun. Multi oldugunu dusunuyosan adresin belli boş konusmaİspatla dıom lafı cevırıon. Sen ne anlatıon Ecem.
Hesabı sil seri
Kartalice nerdeNeyini ispatlicam anlama zorluğu mu çekiyorsun. Multi oldugunu dusunuyosan adresin belli boş konusma
bak bu win oldu kimse konuşmamış bugüne banko 2lim var aklsjdlsjkdlkjsdgsdgl.moskova 2 (tek oynanacak)
gs 4.5 korner üst iy
psg 1.5 üst ve ms 1
real 2
aston villa iy 0.5 üst
manu 4.5 alt ve yener
brighton 4.5 alt ve yener
3 tane seç beğen al moskova başladı önde geç kaldınız
Yatar bubak bu win oldu kimse konuşmamış bugüne banko 2lim var aklsjdlsjkdlkjsdgsdg
tutmuş kardeşim görmüyormusunYatar bu
Şaplak mı tokatçı mıSelam tokatci burdami?
Istege gore değişirŞaplak mı tokatçı mı
Sus 4 tane multim oldu simdi 2 haftadir budundayim hala bulamadılarMrb nbr
Budunda olan multimizi söyle. Gizli kapaklı iş olmazSus 4 tane multim oldu simdi 2 haftadir budundayim hala bulamadılar
Bırak budunu ya ismini bile anma cnmBudunda olan multimizi söyle. Gizli kapaklı iş olmaz
FmldmfldmgBırak budunu ya ismini bile anma cnm