seni biz aldık yönetime sus da konuşma abi abi diye kalmıştın peşimizdeBen yönetimdeyken sen yoktun ne konuşuyon
seni biz aldık yönetime sus da konuşma abi abi diye kalmıştın peşimizdeBen yönetimdeyken sen yoktun ne konuşuyon
napsın Alçalan Partisiyle mi beraber olsun@ErenA kardeşim işin sonucu Mülteci Partisi senden oy istemiş bitti gitti konu kapandı , sonuna kadar inanıyorum sana eski dostum kadim düşmanım
bu ne zaman yönetime adam almaya başladı askjdasjkd seri telefon onayı yapseni biz aldık yönetime sus da konuşma abi abi diye kalmıştın peşimizde
Sen oyunda bile yoksun ki ben seni yönetime almadım yapabildiğin tek sey sunucuya ayar cekme baska bir vasfin yooseni biz aldık yönetime sus da konuşma abi abi diye kalmıştın peşimizde
napsın Alçalan Partisiyle mi beraber olsun
Konuyu forumda açan ben değilim senin üyen emirhan.Eren kişisel mevzularınıza parti genelini karıştırmayın kardeşim.
2 seçimde de geldik konuşmaya ilkinde dedik ki aday çıkarıcak mısınız çıkartmayacaksanız bizden aday çıkarır mısınız çıkartmıcaz olur dediniz sizin içinde uygun olan adayı çıkarttırdık aday partiden.Herhangi birşey vermedik adaylık hakkınızı aldık oyları attınız atmadınız kendi bileceğiniz durum herhangi bir anlaşma yapmadık zaten.
2. seçimde sana yazdık geç ulaştık parti başkanınla iletişime geçtik adayınız var mı dedik yok dedi o zaman adayımızı destekler misin dedik olur dedi gene herhangi bir anlaşma vercek alıcak meselesi olmadı attığınız oylar için eyvallah.
o yüzden kişisel mevzularınızı @ErenA @E M İ R H A N partilere bağlamayın beyler herkesi zan altında bırakıyorsunuz.
SilDelirdiniz mi sabah sabah noluyo ya
Allahım ajshdfjuireyrgtdhsjk yazık ya kıyamam sen nerden geldin ya haberi bile yok hiçbişeyden ksdjhfgdhjsoakjsd kıyamam tamam abisi en çok sen biliyon tamam ağlamaSen oyunda bile yoksun ki ben seni yönetime almadım yapabildiğin tek sey sunucuya ayar cekme baska bir vasfin yoo
Sen ortalıkta yoktun ne ara aldın beni yönetimeseni biz aldık yönetime sus da konuşma abi abi diye kalmıştın peşimizde
Konuda şahsi olarak konuşuyor parti adı geçirmiyor sende kullanmıcaksın partinin genelini.Konuyu forumda açan ben değilim senin üyen emirhan.
bekle bi dmleri ss almıştım bulup atam hemen abi bana da görev verin abiii diye kalmıştınSen ortalıkta yoktun ne ara aldın beni yönetime
Özele at doldurma burayıbekle bi dmleri ss almıştım bulup atam hemen abi bana da görev verin abiii diye kalmıştın
Ooooo ilkcan beyin görevi üstlenenler var hdhhdhdbekle bi dmleri ss almıştım bulup atam hemen abi bana da görev verin abiii diye kalmıştın
Ne konuşacağıma size soracak değilim kişisel bir yorum yapıyorum istediğim ismi istediğim yerde kullanırım emri vaki konuşma benimleKonuda şahsi olarak konuşuyor parti adı geçirmiyor sende kullanmıcaksın partinin genelini.
şahıslarla iletişimde ol parti geneliyle değil.
Ne konuşacağıma size soracak değilim kişisel bir yorum yapıyorum istediğim ismi istediğim yerde kullanırım emri vaki konuşma benimle
Sanane?İlkcanı biliyor muydun? Yokse seni de mi kandırmış??
Çekeyim mi paket gircenmi mecliseKonuyu forumda açan ben değilim senin üyen emirhan.