48.Dönem Savcı Seçimi Sonucu HK (7 Kişi İçeride)

• Konuyu başlatan Y İ Ğ İ T
  • Başlangıç tarihi

ErenA

EFELER Partisi
Vatandaş
Eren kişisel mevzularınıza parti genelini karıştırmayın kardeşim.
2 seçimde de geldik konuşmaya ilkinde dedik ki aday çıkarıcak mısınız çıkartmayacaksanız bizden aday çıkarır mısınız çıkartmıcaz olur dediniz sizin içinde uygun olan adayı çıkarttırdık aday partiden.Herhangi birşey vermedik adaylık hakkınızı aldık oyları attınız atmadınız kendi bileceğiniz durum herhangi bir anlaşma yapmadık zaten.
2. seçimde sana yazdık geç ulaştık parti başkanınla iletişime geçtik adayınız var mı dedik yok dedi o zaman adayımızı destekler misin dedik olur dedi gene herhangi bir anlaşma vercek alıcak meselesi olmadı attığınız oylar için eyvallah.
o yüzden kişisel mevzularınızı @ErenA @E M İ R H A N partilere bağlamayın beyler herkesi zan altında bırakıyorsunuz.
Konuyu forumda açan ben değilim senin üyen emirhan.

MAGARSUS

:)
Yasaklı Üye
Vatandaş
kaan bunlardan oymu beklediniz yav ben attırırdım 10 oy sen söyleseydin bunlardan çıkmaz söz vermeyi sakız hediye etmeye benzetiyor bunlar

ErenA

EFELER Partisi
Vatandaş
Konuda şahsi olarak konuşuyor parti adı geçirmiyor sende kullanmıcaksın partinin genelini.
şahıslarla iletişimde ol parti geneliyle değil.
Ne konuşacağıma size soracak değilim kişisel bir yorum yapıyorum istediğim ismi istediğim yerde kullanırım emri vaki konuşma benimle