Oyun Başkanı adayı oldugın zaman Altın ok partisinin tüm oyları senindir baskanımŞehir düzenleme olsun,gelecekmiş yakınmış galiba.şehri Las Vegas yapacam bekle sen
Oyun Başkanı adayı oldugın zaman Altın ok partisinin tüm oyları senindir baskanımŞehir düzenleme olsun,gelecekmiş yakınmış galiba.şehri Las Vegas yapacam bekle sen
Sağolun başkanım teşekkür ederim ilginiz için sorun değil şehir Las Vegasa dönecek bekleyin sizCagrı baskan herzaman gorevının başındadır, ıcraatlerınıde açıklanacaktır.
Ama sızın bu sekılde konuşmanız icap etmez garddeşş
SağolunOyun Başkanı adayı oldugın zaman Altın ok partisinin tüm oyları senindir baskanım
Yok sağol ben hallederim@cagribaskan00 bugün yürüyüş var Kadıköyde gidelim senle hakkını savunalım
Ben yazdım ona bu makamı kim ne demiş Çağrı başkanaAma snın için istifa etsin, o makamı biz verdik diyorlar. Bizden makam alıp başka partıye gıttı diyorlar.
Tamam maaşın 25 taşını bize at şimdi vldmgldmgflBugün ayın 15'i ve maaş günü
Maaşı tam zamanında ve tıkırında yatıran BaşkanOnline ekibine teşekkür ederim.
ÇAĞRI GÜL
KARS BELEDİYE BAŞKANI
Jdslnflsmflsmf@Kadir Aydın taktiği herkese mi yaydın be adamm
İttifaka da para lazım cok nabak.@Kadir Aydın taktiği herkese mi yaydın be adamm
Ekli dosyayı görüntüle 18104İttifaka da para lazım cok nabak.
O para cok onlara 20 taş ver harcama hepsını jsjsjs
şu kasayı beşiktaşa bas ytd.
25k var bende üzdü
BaşkanSpin gelicek basma@BaşkanOnline hocam kayıp bonusu varsa Beşiktaş'a 30 mr basicam
BaşkanSpin gelicek basma