şuanki sunucu değil ya şuankine istese de giremezBeni de alsaniza bee ajanlarla uğraşmaktan yoruldum
ama sana atabilirim istersen dc versene
şuanki sunucu değil ya şuankine istese de giremezBeni de alsaniza bee ajanlarla uğraşmaktan yoruldum
Şkr Şimal hnm iyym sz nslsnz iyisnz inşllhAlin hnm bnde çko mmnun oldm nslsnz
he ya üşendim valla dcden askldsşldgsdgdsgdfhdfhAjan sokmayı bırakıp kendisi giriyor shshhs
sohbet muabbet sen nie çıktın kayıt ediyodum tam aksdjfhgfjdksasdasfdskljgjksdlgkjdsgkjlsdgkljdskjlgdskjlgdsjklgjkdslg tek başına napıyon ümit
ata41şuanki sunucu değil ya şuankine istese de giremez
çk şkr Alin hnm iiym nsl gdyo ?Şkr Şimal hnm iyym sz nslsnz iyisnz inşllh
Ahahshsjsjjsjs
sakljdfsakjldkljas bizim yönetim dediği kızılelma sunucusu bi bakayım dedim kim var kim yok 2 hakaret edecektim bu ve 13 tane bot varmış geri çıktım@MAGARSUS nabıon gene sen sjdjdj
şuanki sunucu değil ya şuankine istese de giremez
gelirken kapıyı çalma bak zaten açmiycaz aksidjufhgfjdks@ErenA çabuk hazırlayın geliyorum oraya partiyi alacağım sizde yavastan cikin
zaten sunucu linkleri duruyor çalmadan giriyoz içeri sormadanda kayıt alıyozgelirken kapıyı çalma bak zaten açmiycaz aksidjufhgfjdks
Çk şkr iy gdyo sze srmlı?çk şkr Alin hnm iiym nsl gdyo ?
Alin slm mrb nbr soda vrmı, varsa limonlu olsn seri lütfenÇk şkr iy gdyo sze srmlı?
bidaha dene bakalım girebilcen mi çenzaten sunucu linkleri duruyor çalmadan giriyoz içeri sormadanda kayıt alıyoz
İyi çok şükür sağolunÇk şkr iy gdyo sze srmlı?
Benim içerideki adamlarim acar kapiyi sen sorun yapmagelirken kapıyı çalma bak zaten açmiycaz aksidjufhgfjdks
Biz oyle bir talimat vermedik. AdamlarımızaaBenim içerideki adamlarim acar kapiyi sen sorun yapma