Yapacak bise yok nabak sjsjdAbilerinde de o yürek yok hsshsh biz ajanslardan devamm
Yapacak bise yok nabak sjsjdAbilerinde de o yürek yok hsshsh biz ajanslardan devamm
Benim partimin ismini kullanma sana yakışmıyor
Nsnsjsjsjsjsjshs sen kimsin yasen konuşma sana konuş demedim daha
Balımı da verelim@Kadir Aydın umit+cimcime karşılığında deli hikmeti bize verin
istediğime istediğimi atırım sana da sormam merak etme ama sen benim için kendimi uğraştırıcak kapasitede biri olmadığın için istediğin kadar beni kışkırtmaya çalışabilirsin kolay gelsinNiye alırım cart curt atıyorsun burada shshsh
Sen piyonsun , bunlara karar veremezsin shshs
Pb kimin olayına dönmesin partiyi kurtla emrullah kurdu biz devam ettirdik bunlar sadece üyedirParti umitinmis öyle diyor
Kızılelma kimin???
tamam tamam sensin tamamNsnsjsjsjsjsjshs sen kimsin ya
Ya semihle Bilgem gelirse. Nabcam ozamanBalımı da verelim
Olmaz o kirazlari mutfağa tasiyor suan Ayşegül yengesine yardim ediyorBalımı da verelim
Pb kimin olayına dönmesin partiyi kurtla emrullah kurdu biz devam ettirdik bunlar sadece üyedir
aosdifujdis emrullah partiyi sırf siz ismini almayın diye anıla verip gitmişti adam oyunu bırakır bırakmaz almışsın neyse ya üf beni ilgilendirmez emrullah gelince halledersiniz bananePb kimin olayına dönmesin partiyi kurtla emrullah kurdu biz devam ettirdik bunlar sadece üyedir
Dayısının ü ile fayika halam zararsızdır kiraz ver susarlarYa semihle Bilgem gelirse. Nabcam ozaman
Korkuyorum. O yuzden teklıfınıze Red veriyorumDayısının ü ile fayika halam zararsızdır kiraz ver susarlar
bu parti benim diğil zaten ben gerçek olan kızılelmanın yönetimindeydim şu partiyle alakam yok@ÜmitZehra parti senin değilmiş
Hocam garantisi benim diyorumKorkuyorum. O yuzden teklıfınıze Red veriyorum
Hiçbirseyden haberin yok dimi sor bakim emrullahi kim cagirmis anila kim vermesini söylemişaosdifujdis emrullah partiyi sırf siz ismini almayın diye anıla verip gitmişti adam oyunu bırakır bırakmaz almışsın neyse ya üf beni ilgilendirmez emrullah gelince halledersiniz banane
Senı yonetıme aldılar mı gercektenbu parti benim diğil zaten ben gerçek olan kızılelmanın yönetimindeydim şu partiyle alakam yok