KdksjxjsksjdjjsjdjdjsUmitin alabileceği tek elma bu Ekli dosyayı görüntüle 18108
KdksjxjsksjdjjsjdjdjsUmitin alabileceği tek elma bu Ekli dosyayı görüntüle 18108
öf tamam ya yoruldum senle çene çalmaktan git biraz da abilerin gelsin sen konuşamiyosunHiçbirseyden haberin yok dimi sor bakim emrullahi kim cagirmis anila kim vermesini söylemiş
Ya dur gercej sanacaklar shshshs@Fatih TUTUK neden kendinize multi parti açtınız? Hiç yakışıyor mu?
elma mı çekti canın adres yolla alıp göndereyim asldkfjhgdhjsUmitin alabileceği tek elma bu Ekli dosyayı görüntüle 18108
Yok abi ya olmaz. Hem adil takas degıl. Umıtzehra ıle cimcime aynı kısı degılmı.Hocam garantisi benim diyorum
Sen o partinin yoneticisi mıydın gerçekten?bu parti benim diğil zaten ben gerçek olan kızılelmanın yönetimindeydim şu partiyle alakam yok
Benim abim yok zaten en üstüyüm gerekte duymuyorumöf tamam ya yoruldum senle çene çalmaktan git biraz da abilerin gelsin sen konuşamiyosun
Azerbaycandaj gelene kadar çürür cimcimeye söyle kapima kadar getirsinelma mı çekti canın adres yolla alıp göndereyim asldkfjhgdhjs
eskisinin evetSen o partinin yoneticisi mıydın gerçekten?
Azerbaycandaj gelene kadar çürür cimcimeye söyle kapima kadar getirsin
Yo orda da degildin sadece sunucu yapıyorduneskisinin evet
Balım ve Rabia S. yi de veriyoruz ikiside aynı kişi adil oluyor işteYok abi ya olmaz. Hem adil takas degıl. Umıtzehra ıle cimcime aynı kısı degılmı.
Bılgem, bahar, fayıka, fatma da aynı kısı
SEMİH, pargalı, ilkcan cart curt aynı kısı. Sadece ısım fazlalığı var
yok o bende karışma işim bitsin verecem@Kadir Aydın umit+cimcime karşılığında deli hikmeti bize verin
Kendiler bile inanmıyorlar demi ckslslaşaşaşsYa dur gercej sanacaklar shshshs
eskisinin evet
Valla Azerbaycan diyorda karsta olabilir yakin sonucta birbirine yurt dışındayim diye hava atıyordur belkiKesin Azerbaycan mi? Bu da Kırklareli university çıkmasın
ya sus be sözcüydüm ben orda ne diyonYo orda da degildin sadece sunucu yapıyordun
Azerbaycan da tokat atarak cezaevine gıren bumuydu sksjsAzerbaycandaj gelene kadar çürür cimcimeye söyle kapima kadar getirsin
yo ben yönetmiyordum ben yetkiliydim yöneten emrullahtı ondan sonra da kurt geçti yerineSenin yonettigin bir parti yani hshshsh
Dur sigara ağzımdan düştü