A
A K G
Ziyaretçi
@E M İ R H A N bunun dilinden sen anlarsın kanka sana havale ediyorum
@E M İ R H A N bunun dilinden sen anlarsın kanka sana havale ediyorum
Kapatın. SeriEvet Yiğitcim geldi artık vakti . Parti olarak senin yanında durduk , desteğimizi verdik şimdide kapatalım demi görevimiz sona erdi çünkü . Ne dersin iyi mi ?
Azerbaycanlı nikoyla cok takılmış belli@E M İ R H A N bunun dilinden sen anlarsın kanka sana havale ediyorum
qlwnqkwjnqwkskAzerbaycanlı nikoyla cok takılmış belli
Tamam kapattık bile kadircim olmuş bil sen yeter ki isteKapatın. Seri
Yok kapatma emek var o kadar bana verinEvet Yiğitcim geldi artık vakti . Parti olarak senin yanında durduk , desteğimizi verdik şimdide kapatalım demi görevimiz sona erdi çünkü . Ne dersin iyi mi ?
Altın oka gel. SerisindenTamam kapattık bile kadircim olmuş bil sen yeter ki iste
evet haklısın tamam sakin olAzerbaycanlı nikoyla cok takılmış belli
tamamAltın oka gel. Serisinden
Sen kendin çok daha iyisini açarsın bizim sana güvenimiz sonsuzYok kapatma emek var o kadar bana verin
Ümit bugün kac ameliyat ettinevet haklısın tamam sakin ol
Transfer ücretini konuşalım hemen tüm partiyi getiriyimAltın oka gel. Serisinden
Sen degıl
Yok ben orayi istiyom sonucta ismi geç benim kurdugum partinin devamıSen kendin çok daha iyisini açarsın bizim sana güvenimiz sonsuz
tamam haklısın sakin olÜmit bugün kac ameliyat ettin
Para cok ayarlarız. Kontrat hazır. Umit gelmesin ama döverler onu burdaTransfer ücretini konuşalım hemen tüm partiyi getiriyim
tamam haklısın sen doğru diyosun tamam sakin olYok ben orayi istiyom sonucta ismi geç benim kurdugum partinin devamı
Kan tutmuş bunu, iyi değil bu. Sarımsaklı yoğurt verin plstamam haklısın sakin ol
Tamam sen istemediklerinin listesini at banaPara cok ayarlarız. Kontrat hazır. Umit gelmesin ama döverler onu burda