Eyvallah diğer arkadaşın kendi zanlarıyla yaşadığı bir dünya var kendi kendine bir yaftalama merkezi kurmuş algı kapalı laftan anlamayan bir model.
Eyvallah diğer arkadaşın kendi zanlarıyla yaşadığı bir dünya var kendi kendine bir yaftalama merkezi kurmuş algı kapalı laftan anlamayan bir model.
Yorumsa eğer öyle bir şey yok. Şayet dalga maksatlıyla ban yemek istemiyorumMedrese geçmişi var sanırım
Yok yorum müfteri demişsin ondan acaba arapça vs mi var dedimYorumsa eğer öyle bir şey yok. Şayet dalga maksatlıyla ban yemek istemiyorum
Ağlama ban yemeye devam et senSöylediğini ispat edemezsen müfterisin
Sen zırlamayı bırak boş işlerle uğraşmaya devam et ağzını toplamazsan senin konuştuğun üslupta konuşmaya devam edeceğimAğlama ban yemeye devam et sen
Şşş Aslan sakin ol cürmün kadar yer yakan sen ancaSen zırlamayı bırak boş işlerle uğraşmaya devam et ağzını toplamazsan senin konuştuğun üslupta konuşmaya devam edeceğim
Şşşş civciv sen benim cürmümü ne bileceksin anlamını bilmeden etmeden boşa konuşuyorsun. Her zaman yaptığın şeylerin dışına çık arada boş konuşmayı bırak.Şşş Aslan sakin ol cürmün kadar yer yakan sen anca
emirhan şunla ilgilen geçen seferki tarifeyi uygula abicim çol çocuk fake hesaplar ilgim dışında kalıyor biraz büyüsün gelişsin öyle gönderŞşşş civciv sen benim cürmümü ne bileceksin anlamını bilmeden etmeden boşa konuşuyorsun. Her zaman yaptığın şeylerin dışına çık arada boş konuşmayı bırak.
Kibirli civciv sen kendini çok önemli görüyorsun terbiyesiz ve saygısız bir çocuksun sen eğitime kapalısın ağzını toplayacaksın ses etmeyeceksin.emirhan şunla ilgilen geçen seferki tarifeyi uygula abicim çol çocuk fake hesaplar ilgim dışında kalıyor biraz büyüsün gelişsin öyle gönder
aleyküm selam yaşlı kurtSelamün aleyküm gençler
Aleyküm selam Coşkun başkanSelamün aleyküm gençler
Aleyküm selam verahmatullahi ve bereketu.Selamün aleyküm gençler
aleyküm selam yaşlı kurt
Aleyküm selam Coşkun başkan
Nasılsınız beylerAleyküm selam verahmatullahi ve bereketu.
Allah'ındır rahmetı ve bereketı uzerıne olsun inşallah.
Hic ii degılım abı, aşırı bozgunumNasılsınız beyler
Aleykümselam sayın Oyun BaşkanımSelamün aleyküm gençler
Ne oldu 400 mü yedin yoksa kupon mu yattıHic ii degılım abı, aşırı bozgunum
Naber Sayın Saltanat Partisi Kurucu başkanımAleykümselam sayın Oyun Başkanım
Yok abi ya, tavlada 6-0 yenildim. 3 mars nedir. Bu ne biçim hayat.Ne oldu 400 mü yedin yoksa kupon mu yattı