Ben niye tanımıyorum yavBüyük başkan ve 16 yıldır dünya da bulunan ama siyasi geçmişi 15 yıl olan sayın Üstad çağrı başkan
Ben niye tanımıyorum yavBüyük başkan ve 16 yıldır dünya da bulunan ama siyasi geçmişi 15 yıl olan sayın Üstad çağrı başkan
aleyküm selamsSelam Efe
Banı kalksın sana gösteririm zaten bi konuşsan hemen kendini geri çekiyorsunBen niye tanımıyorum yav
Ohoooooo Hiç uyumuyor kiSelam asiltürk uyandı mı
Merak ettimBanı kalksın sana gösteririm zaten bi konuşsan hemen kendini geri çekiyorsun
iyidir senNasılsın alikerem
İyi ol. İyi bendeiyidir sen
Eyvallahİyi ol. İyi bende
Eyvallahınla yaşaEyvallah
Sende agamEyvallahınla yaşa
Budun gokturk gokbudun işine baksın. Oyunu silsinler partiyi kapatsınlar. Forumdan çıksınlar. Gıdıp hayday oynasınlar oda online oyun, birbirlerine mısır satarlar, buğday ekerler sjsjjsjsbuduncular göktürkcüler piyasada yok ne kadar güzel herkes seçimini yapıyor tebriğini ediyor listesini yazıyor güller çiçekler havada uçuyor
Aleyküm selamSelamün aleyküm ahaliii
Nbr GencoAleyküm selam
eren yeni parti kuracakmış yeni bir liderle beraber sıradaki hedef orayı batırma dönecekler olacakmış ajanlarım iyi çalışıyor bakalım kaç gün veya saat dayanabilecekler hadi bakim erencik görelim seni ama kendi partindeki adamları satma arkasından iş çevirip kendi seçiminde başkasına oy atma geneBudun gokturk gokbudun işine baksın. Oyunu silsinler partiyi kapatsınlar. Forumdan çıksınlar. Gıdıp hayday oynasınlar oda online oyun, birbirlerine mısır satarlar, buğday ekerler sjsjjsjs
Hay day güzeldi bee mısır toplayıp buğday ekerizBudun gokturk gokbudun işine baksın. Oyunu silsinler partiyi kapatsınlar. Forumdan çıksınlar. Gıdıp hayday oynasınlar oda online oyun, birbirlerine mısır satarlar, buğday ekerler sjsjjsjs
buda son dk oyunu bekletiyor sanki 1-2 oy fark var neyi bekletiyon sen asjkdsakjfkjsdgjldsgAleyküm selam
Toplanalım acilen gülmemiz lazım. @alikerem @Fatih TUTUK @Büyük Mesuteren yeni parti kuracakmış yeni bir liderle beraber sıradaki hedef orayı batırma dönecekler olacakmış ajanlarım iyi çalışıyor bakalım kaç gün veya saat dayanabilecekler hadi bakim erencik görelim seni ama kendi partindeki adamları satma arkasından iş çevirip kendi seçiminde başkasına oy atma gene
Sjsjsjsjsjsjsjsjjsbuda son dk oyunu bekletiyor sanki 1-2 oy fark var neyi bekletiyon sen asjkdsakjfkjsdgjldsg