Bozkurt Harekat Darbe Hk. (4 Kişi İçeride)

• Konuyu başlatan Sipan Balık
  • Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
S

Sipan Balık

Ziyaretçi
Darbe girişimine izin vermeyen Türk milleti hep var olsun.Bu vatan toprağın kara bağrında, sıra dağlar gibi duranlarındır. Bir tarih boyunca, onun uğrunda, kendini tarihe verenlerindir

Demokrasiyi hiçe sayarak darbe yapmaya çalışanlara tavrımız netir!

Ayrıca partimizi kapatmaya çalışanlara da diyeceğim tek şey elinizden geleni ardına koymayın !

Oyunun en eski ve en köklü partisini kapatmak her baba yiğidin harcı değildir

Bakanlarımız görevini yapacağından güvenimiz tam Ortalığı karıştırmayın yerinizde durun

#OrduKışlaya
#BizBirlikteGüçlüyüz
#BozkurtHarekat

Bedrettin Şamfıstık

Yeni Üye
Vatandaş
"Bu günler bittiğinde, devran döndüğünde, zaman beni haklı çıkardığında hâlâ yaşıyor olmak isterim. Görmek isterim. Her şeyi ben yaşarken, dünya gözüyle görmek isterim. Ben demiştim demek için değil, mutsuz geçirdiğim günlerin hakkını almak için hâlâ yaşıyor olmak isterim."

Bozkurt Harekat partisini kapatmaya çalışmak şöyle dursun, arkaplanda zarar vermeye yeltenenlerle de görüşeceğiz.

#OrduKışlaya
#BizBirlikteGüçlüyüz
#BozkurtHarekat

Bedrettin Şamfıstık

Yeni Üye
Vatandaş
Sinop Valiliği olarak görevimin başındayım ve istifa etmeyecem sonuna kadar devam bu koltuğu zalimlere bırakmayacaz Boyun eğmeyecez

Saygılarımla
Sinop Valiliği - Melih Emre K.

#OrduKışlaya
#BizBirlikteGüçlüyüz
#BozkurtHarekat
Şehrimin kıymetli valisi Melih Emre Başkanımla bu şehirde yapacağımız çok işimiz var. Kendisiyle omuz omuza verdiğimizi belirtiyor, birlikteliğimizden rahatsız olanlara geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.

Saygılarımızla
Sinop B.B. - Bedrettin Şamfıstık
Sinop Valiliği - Melih Emre K.

#OrduKışlaya
#BizBirlikteGüçlüyüz
#BozkurtHarekat

B

Büyük Mesut

Ziyaretçi
Postta darbeye muhalif kim varsa hesabı silip gitmiş naptın be fatih tutuk biz seni boşuna sevmedik

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...