Selam suan
Partı baskanı
Emekli ob
Vali
Kolluk kuvveti makamlarım var, MİLLETVEKİLİ olabılır mıyım. Kaan bana yetişmeye calısıyor da
İsmini de gırıg reis yaparsan prensesler partisini kurabilirsin..
Selam suan
Partı baskanı
Emekli ob
Vali
Kolluk kuvveti makamlarım var, MİLLETVEKİLİ olabılır mıyım. Kaan bana yetişmeye calısıyor da
Shıft+deletehesabı her şeyi sil seri
Bu bugun aldığım en guzel haberdi teşekkürlerİsmini de gırıg reis yaparsan prensesler partisini kurabilirsin..
suscanShıft+delete
sdfsfasgdsfhgdfhdfhd
erene sor iyi bilir aynı zamanda parti başkanı olup ekonomi bakanı olup emekli obni destekten talep edip milletvekili olabilirisinizbilgisi olan var mı emekli oyun başkanıyım milletvekili de oldum bunlar bulunurken maaş veren başka ne olabilirim???
seri cevapları alayım.
(cevapların alıntıları sert olabilir)
Kaç parti birleşiyoz 3-5?Sa birleşe birleşe kazanacağız.
Bb
selam parti kurcam gelSa birleşe birleşe kazanacağız.
Bb
bendeselam parti kurcam gel
Kaç parti birleşiyoz 3-5?
Eren avcıya ulaşabilirsinizKimi bulursak konuyoruz partiye.
Stratejimiz partilere çökmek
Budunla birlesecegiz sende bize katılselam parti kurcam gel
pazarlık payı varmıdır misal ben şöyle temiz çok bütçe ayırmadan 35 kişilik güzel bir parti talep ediyorum hazır dcside olacak hiç uğraştırmadan sipariş verme şansımız varmı çok pahalı gelirse dcyi çıkartırız aradanKimi bulursak konuyoruz partiye.
Stratejimiz partilere çökmek
az daha ban yiyorduk bugünde gene çok şükür diyette olduğum aklıma geldiBudunla birlesecegiz sende bize katıl
pazarlık payı varmıdır misal ben şöyle temiz çok bütçe ayırmadan 35 kişilik güzel bir parti talep ediyorum hazır dcside olacak hiç uğraştırmadan sipariş verme şansımız varmı çok pahalı gelirse dcyi çıkartırız aradan
kabul ama bütün makamları alırım anlaştık mıSonra ismini de değiştireceksek olur.
Bizim erene her dönem 1 makam sal. Gerisi senin olsun.kabul ama bütün makamları alırım anlaştık mı