Ata hesabına ne oldufazla konuşmayın alt tabaka halk makamsızlar sizi
Ata hesabına ne oldufazla konuşmayın alt tabaka halk makamsızlar sizi
ilk ve tek hesabım yavruşum bozkurtçuk seniAta hesabına ne oldu
Bizde inandık ajanci burdan ban ye diğer hesaba geç ne tuhaf burdaki banin kalkacağı vakit ordan küfür edip kendini banlattirmanilk ve tek hesabım yavruşum bozkurtçuk seni
Öylemi olmuş hmmmmm anlıyorum zanax ve paxera yazıyorum sanaBizde inandık ajanci burdan ban ye diğer hesaba geç ne tuhaf burdaki banin kalkacağı vakit ordan küfür edip kendini banlattirman
Kendine yaz birÖylemi olmuş hmmmmm anlıyorum zanax ve paxera yazıyorum sana
Apranax plus lazım bunaÖylemi olmuş hmmmmm anlıyorum zanax ve paxera yazıyorum sana
Plus?Apranax plus lazım buna
Plus???
silYaşasın demokrasi, yaşasın özgürlük, yaşasın milletimizin iradesi!
❌️
Sn sil
slm nbrSn sil
Slm mrb i sndn nbrslm nbr
bndn ii sgl srdgn içnSlm mrb i sndn nbr
bndn ii sgl srdgn içn
Zaman zamanı tutmuyor kimler kimlerle beraber oluyor basit düşünce zincirini genişletirsen hocam siyaset oyununda sert hamleleri görmen elzemZamanından demokrasiyi savunanlar şuan diriliş ittifakında
Seni de bizle görek mirfe başka bi partide aynı çatı altında buluşalımZaman zamanı tutmuyor kimler kimlerle beraber oluyor basit düşünce zincirini genişletirsen hocam siyaset oyununda sert hamleleri görmen elzem
İsteğin nedir anlamadım ama burda rol yapıldığını unutanlardansın galiba
Anlaşılan senin siyaset anlayışın oldukça yüzeyde kalmış. Siyaset ince hesap işidir senin gibi düşünenler ise hep geride kalır. Burada bir RP oyunu oynadığımızı anlamak bile zor gelmiş belli kiZamanından demokrasiyi savunanlar şuan diriliş ittifakında