yok o zaman 2 kuruşa halletmemiz lazım bu şekilde çok para etmezBizim erene her dönem 1 makam sal. Gerisi senin olsun.
Yapamıyor o makamsiz üzülüyor
yok o zaman 2 kuruşa halletmemiz lazım bu şekilde çok para etmezBizim erene her dönem 1 makam sal. Gerisi senin olsun.
Yapamıyor o makamsiz üzülüyor
Seri ban atın buna Atatürke kralı gelse muhalif olamaz 13 yaşındaki çocuksun ne biliyorsunda Atatürke muhalif olmaya cüret ediyorsunAyrılmak istemedim Ayşegül Hanım'a Atatürk'e muhalifim dedim. Parti için sıkıntı olur mu dedim o da bana partiden atılıyorsunuz dedi. Başta birşey demedim ama sonraa biri bana Atatürk'e küfür ve hakaret ettiğiniz için yasaklısınız deyince sinirlendim.
bune yavrucumbu boz ayı az önce firar etti gören duyan bana ulaşsın
bu kim harbiden bu mesajı kaçırmışız sen kimsinde Atatürk'e muhalif olabiliyorsun ?Ayrılmak istemedim Ayşegül Hanım'a Atatürk'e muhalifim dedim. Parti için sıkıntı olur mu dedim o da bana partiden atılıyorsunuz dedi. Başta birşey demedim ama sonraa biri bana Atatürk'e küfür ve hakaret ettiğiniz için yasaklısınız deyince sinirlendim.
Bizim bi mahallede bi tane çocuk ark attıbune yavrucum
Burda muhalif sabahın köründe istiklal marşı için sıraya giriyor aslan 10 Kasımda da anmak içinbu kim harbiden bu mesajı kaçırmışız sen kimsinde Atatürk'e muhalif olabiliyorsun ?
uykulu gözlerimi büyük bir kahramanla açtırdığın için sağol
Rica ederimuykulu gözlerimi büyük bir kahramanla açtırdığın için sağol
Gel hele gelSelam
Kım var suan, kavga edıcem bırısı gelsın.
Gırıg nerdeGel hele gel
RaporYarın uyuyun hadi yarın pes gelecek olanlar yazsın DC: agit2525
Ölkadir foton çok komik gülesim geliyor
Tövbe estağfurullah
Tm tm tm tm dur tmm tm