İhvan Harekâtı Partisi ☝🏻 (3 Kişi İçeride)

A H M E T42 (FENOMEN)

Üye
Yasaklı Üye
Vatandaş
Değerli Başkan Online Oyuncuları;

Kardeşlik anlamı taşıyan partimiz tüm oyuncular için yeni bir soluk alma yeridir. Oyuna geldim benim de bir makamım olsun benim de bir yerim olsun diyorsan işte adresin burası İhvan Harekâtı Partisi. Partimize katılmak sizi oyunda tüm makam ve rütbelerin hazzını tatmanıza olanacak sağlayacaktır. Partimiz tüm başkan Online ailesine hayırlı olsun. Tüm oyuncular davetlimiz, tüm üyeler kardeşimizdir.

İhvan Harekâtı Partisi ☝🏻(İHP)

Partimize katılan tüm oyunculara ve özellikle yeni oyunculara oyunu tanıması oyun bilgisi ve ilerleyişi hakkında sonuna kadar yanınızda olacağız.

İhvan Harekâtı Partisi Başkanı

Fenomen4242

Ekli dosyalar

• İHVAN HAREKÂTI_20240916_084533_0000.png
    İHVAN HAREKÂTI_20240916_084533_0000.png
    73.8 KB · Görüntüleme: 13

ManisaliEmre

Özgürlük Ve İrade Üyesi| 47.Dönem Adalet Bakanı ⚖️
Vatandaş
Başarılar 🙏

OğuzZ

Üye
Vatandaş
Değerli Başkan Online Oyuncuları;

Kardeşlik anlamı taşıyan partimiz tüm oyuncular için yeni bir soluk alma yeridir. Oyuna geldim benim de bir makamım olsun benim de bir yerim olsun diyorsan işte adresin burası İhvan Harekâtı Partisi. Partimize katılmak sizi oyunda tüm makam ve rütbelerin hazzını tatmanıza olanacak sağlayacaktır. Partimiz tüm başkan Online ailesine hayırlı olsun. Tüm oyuncular davetlimiz, tüm üyeler kardeşimizdir.

İhvan Harekâtı Partisi ☝🏻(İHP)

Partimize katılan tüm oyunculara ve özellikle yeni oyunculara oyunu tanıması oyun bilgisi ve ilerleyişi hakkında sonuna kadar yanınızda olacağız.

İhvan Harekâtı Partisi Başkanı

Fenomen4242
@BaşkanOnline Yıllar öncesinde ve günümüzde halen faaliyetlerini yürüttüğü bilinen bir oluşumla çok fazla benzerlik gösteren durumlar mevcut(parti ismi ve görsel) bunlar yasak değil mi?

Hasanc57

* İLELEBET ALTIN OK NEFERİ*
48. Dönem Oyun Başkanı
Hayırlı Olsun Başarılar

OğuzZ

Üye
Vatandaş
Hayırlı Olsun Başarılar
Hasan başkanım
Siz bu oyunda vekillik,valilik ve oyun başkanlığı da yapmış şu an halihazırda bir partinin de parti başkanısınız. söz sahibisiniz. Sizin, bu oluşuma hayırlı olsun ve başarılar dilemeniz aklı selim olan ve düşünebilen başta kendi parti üyeleriniz dahil tüm oyuncuları hayal kırıklığına uğratmıştır bu oluşuma destek veren kişileri de cesaretlendirmiştir . Sizden beklenti altın okun savunduğu değerlere halel getirmemenizdir lütfen gereken tepkiyi verin.
Saygılar başkanım.

M U R A T

DemirYumrukPartisi Kurucu Başkanı-İlk Oyun Savcısı
Vatandaş
@BaşkanOnline Yıllar öncesinde ve günümüzde halen faaliyetlerini yürüttüğü bilinen bir oluşumla çok fazla benzerlik gösteren durumlar mevcut(parti ismi ve görsel) bunlar yasak değil mi?
Oğuz başkanım çok haklı. Bizde Cem'iyyetü'l-İhvânü'l-Müslimîn partisini kuracağız katılmak isteyen buyursun gelsin. Ne dersin Oğuz başkanım 😃