SilDeğerli Başkanonline Kullanıcıları,
Hepinizi görevinizden istifaya davet ediyoruz Ordu Milli İradeye sahip çıkacak sizinde haklarınızı koruyacaktır İstifaları takip ediceğiz.
SilDeğerli Başkanonline Kullanıcıları,
Hepinizi görevinizden istifaya davet ediyoruz Ordu Milli İradeye sahip çıkacak sizinde haklarınızı koruyacaktır İstifaları takip ediceğiz.
Konuşmak için konuşmamı sen önce bi kendine bak fırlamaAnlaşılan senin siyaset anlayışın oldukça yüzeyde kalmış. Siyaset ince hesap işidir senin gibi düşünenler ise hep geride kalır. Burada bir RP oyunu oynadığımızı anlamak bile zor gelmiş belli ki
konusmak icin konusma
Sen nerden biliyon darbe oluyorken sen yoktun hemen üzerine alınıyonZaman zamanı tutmuyor kimler kimlerle beraber oluyor basit düşünce zincirini genişletirsen hocam siyaset oyununda sert hamleleri görmen elzem
İsteğin nedir anlamadım ama burda rol yapıldığını unutanlardansın galiba
Anladım hocam bireysel konuşmadığımı anlayamayacak kadarSen nerden biliyon darbe oluyorken sen yoktun hemen üzerine alınıyon
Parti kur seriiSeni de bizle görek mirfe başka bi partide aynı çatı altında buluşalım
kuracaz gelParti kur serii
Bana dersen çıkarım fırlarimKonuşmak için konuşmamı sen önce bi kendine bak fırlama
Darbede oyun yönetimi bile sen kadar konuşmadı vallaBana dersen çıkarım fırlarim
Ne dediğini sen biliyor musun niye konudan konuya zıplıyorsunDarbede oyun yönetimi bile sen kadar konuşmadı valla
Uğraşmaya değmez keyfine bakkk besomNe dediğini sen biliyor musun niye konudan konuya zıplıyorsun
Uğraşmaya değmez keyfine bakkk besom
Konudan konuyamı zıplıyorum sen ilk önce kendine bak bi sonra gel benimle konuşNe dediğini sen biliyor musun niye konudan konuya zıplıyorsun
Diriliş İttifakında olanlar ve benim darbeyi çok konuşmamKonudan konuyamı zıplıyorum sen ilk önce kendine bak bi sonra gel benimle konuş