@ErenA sen şimdi nahneyi yemedin mi hsshsh
@BaşkanOnline bu arkadaşın aldığı tüm cezaları bende hakediyorum peşinen bildirmek isterim
@BaşkanOnline bu arkadaşın aldığı tüm cezaları bende hakediyorum peşinen bildirmek isterim
hatırladınmı beni hııığğğğ - hatırladım@ErenA sen şimdi nahneyi yemedin mi hsshsh
Volta atarken ereni tek düşürüyoruz sahneye bak sen@ErenA sen şimdi nahneyi yemedin mi hsshsh
Hele derdine bak . Senı Ahmet erolla aynı kogusa atıyoruz. Ceza+cezaaaUlaşı getirin buraya gasp edecem
O semih icinhatırladınmı beni hııığğğğ - hatırladım
Hele derdine bak . Senı Ahmet erolla aynı kogusa atıyoruz. Ceza+cezaaa
Selenayi cagirirlarHele derdine bak . Senı Ahmet erolla aynı kogusa atıyoruz. Ceza+cezaaa
O semih icin
Hemde elimde böyle beyzbol sopası, ama boyle löp olacak. Bak sırtlarına sırtlarına nasıl vurucamSonunda bunların hepsini dovebileceksin kral ne hissediyorsun
Beni o koğuşta kimse tutamaz ayhanı atın orayaHele derdine bak . Senı Ahmet erolla aynı kogusa atıyoruz. Ceza+cezaaa
Tenhada affın olmayacak ortalıkta çok konuştun AydınHemde elimde böyle beyzbol sopası, ama boyle löp olacak. Bak sırtlarına sırtlarına nasıl vurucam
Beni o koğuşta kimse tutamaz ayhanı atın oraya
Ozaman şöyle karar verdim.Beni o koğuşta kimse tutamaz ayhanı atın oraya
Denk düşürene helal derimTenhada affın olmayacak ortalıkta çok konuştun Aydın
Ozaman şöyle karar verdim.
Gırıg ve Ahmet erol
Kolay mı hocam biz tek dolanmayız merak etme has adamlarım yanımda olurAyhanın arkası sağlam, gece vakti böğrüne şişi yersin ha babba
video kanlı sansürlü bebeğimÖnce link atmayı öğren bb