Ne istiyorsun hemen soyle2 kasa ama
Ne istiyorsun hemen soyle2 kasa ama
Aynı ben işte. gizli müslüman Baldwin abim
Derdim yok ya öyle tehdit ediliyorumDerdin varsa yaz boyle bisey yapamazsin
Tüh hallederizParam yok
Git emirhana yap disslike şovunu o zaman benim cevaplarıma değilDerdim yok ya öyle tehdit ediliyorum
Ya sadece şuna şaşırıyorum , tanımıyorum cisminizi bilmiyorum kimsiniz nesiniz necisiniz duymadım da hani , bu düşmanlık nerden geliyor isim de tanıdık değil hani nasıl bir kafadasınız içip içip buraya mı geliyorsunuz(Anlamamazlıktan gelme, konuyu dağıtma çabası)
Pb dan kovdular, kasa bitti. Saltanata parti baskanı yapın benı seriTüh hallederiz
Bu arkadaşın kalabalıkta sesi çıkıyor çok önemsemeyin nndndjdnGit emirhana yap disslike şovunu o zaman benim cevaplarıma değil
Çikolata sevmiyorum gofret okeyKadir bu mifzerdon kim ?
Hayır sdce simal ve ben.Soda getiren hrks
Gel yapariz günlük 1 kasa Beypazarı ve ahmoyla karpuz kesmece yarısıPb dan kovdular, kasa bitti. Saltanata parti baskanı yapın benı seri
Harbiden ya dkdhdkdbdkdbdBu arkadaşın kalabalıkta sesi çıkıyor çok önemsemeyin nndndjdn
Cisimin olmadığındandırYa sadece şuna şaşırıyorum , tanımıyorum cisminizi bilmiyorum kimsiniz nesiniz necisiniz duymadım da hani , bu düşmanlık nerden geliyor isim de tanıdık değil hani nasıl bir kafadasınız içip içip buraya mı geliyorsunuz
Ben ole yapıyorum kankaYa sadece şuna şaşırıyorum , tanımıyorum cisminizi bilmiyorum kimsiniz nesiniz necisiniz duymadım da hani , bu düşmanlık nerden geliyor isim de tanıdık değil hani nasıl bir kafadasınız içip içip buraya mı geliyorsunuz
Yedireyim sana gofret çıtır çıtır okeyÇikolata sevmiyorum gofret okey
Kankama laf etmeBayulker gelmesin ağlıyor sonra
Hahahahahaha kanka harbi bu yeni nesil çok fırlamaBen ole yapıyorum kanka
Sen ayık gezmiyosun kiBen ole yapıyorum kanka
Ahmet varsa vazgectım .Gel yapariz günlük 1 kasa Beypazarı ve ahmoyla karpuz kesmece yarısı