yavrum benim biz senin gibi uğurmuş tolgaymış sadoymuş arkasını beklemedik be büyük oynayan büyük kaybeder öpüyorumHocam söyleyin aday olmasın
yavrum benim biz senin gibi uğurmuş tolgaymış sadoymuş arkasını beklemedik be büyük oynayan büyük kaybeder öpüyorumHocam söyleyin aday olmasın
Hepside kazandı kankm yav üzgünüm sen ferhata kaybettin efemmyavrum benim biz senin gibi uğurmuş tolgaymış sadoymuş arkasını beklemedik be büyük oynayan büyük kaybeder öpüyorum
Ama yinede oyum sanayavrum benim biz senin gibi uğurmuş tolgaymış sadoymuş arkasını beklemedik be büyük oynayan büyük kaybeder öpüyorum
tamam canım benim problem değil kaybetmeyi bilmeyen kazanamaz şekil A görüldüğü üzere kaybede kaybede kazanacan bu işler böyle sende kaybetmek falan istersen çekinme bi alo de abin sana paket falan destek sağlarHepside kazandı kankm yav üzgünüm sen ferhata kaybettin efemm
teşekkürler bebeğimAma yinede oyum sana
Hocam paket atarsan müteşekkir olurum bu kıyağı yap bana betamam canım benim problem değil kaybetmeyi bilmeyen kazanamaz şekil A görüldüğü üzere kaybede kaybede kazanacan bu işler böyle sende kaybetmek falan istersen çekinme bi alo de abin sana paket falan destek sağlar
adaylığını açıkla atarız güzelimHocam paket atarsan müteşekkir olurum bu kıyağı yap bana be
Efe hocam çamura yatıyorsun paketimi geri istiyorumadaylığını açıkla atarız güzelim
Mesela fatıh ve ben. Zamanında o kadar cok kaybettik o kadar cok dövdüler ki bizi. İlk seçimi kazanmamızda nasıl sevinilir bilemedik. Yardım falan istedıltamam canım benim problem değil kaybetmeyi bilmeyen kazanamaz şekil A görüldüğü üzere kaybede kaybede kazanacan bu işler böyle sende kaybetmek falan istersen çekinme bi alo de abin sana paket falan destek sağlar
Suscan partiden kovdun biziMesela fatıh ve ben. Zamanında o kadar cok kaybettik o kadar cok dövdüler ki bizi. İlk seçimi kazanmamızda nasıl sevinilir bilemedik. Yardım falan istedıl
@F.T
İşte gün geliyor devran dönüyor ama o zamanlar çok zevkliydi ya kazanma kaybetmeyi kenara bırak kavgalar bile özlendi.Mesela fatıh ve ben. Zamanında o kadar cok kaybettik o kadar cok dövdüler ki bizi. İlk seçimi kazanmamızda nasıl sevinilir bilemedik. Yardım falan istedıl
@F.T
O dönemler zor artık beeee. Sigara yakıcam dur. İsten mi?İşte gün geliyor devran dönüyor ama o zamanlar çok zevkliydi ya kazanma kaybetmeyi kenara bırak kavgalar bile özlendi.
2023 Ocak geri gel pls.
keşke her dönem öyle olsa.
(bütün dönemlerde OB olurdum güzel olay.)
olur dolu olsunO dönemler zor artık beeee. Sigara yakıcam dur. İsten mi?
İşte gün geliyor devran dönüyor ama o zamanlar çok zevkliydi ya kazanma kaybetmeyi kenara bırak kavgalar bile özlendi.
2023 Ocak geri gel pls.
keşke her dönem öyle olsa.
(bütün dönemlerde OB olurdum güzel olay.)
aşkm çok sarhoştum sen sandım.Tabi ya, al arkana 263627262 parti. 2 aylık oyuncu fatihi döv.
aşkm çok sarhoştum sen sandım.
Cidden Alparslanı Ferhatı Sercanı beklerken sen çıktın benim ne suçum var.
x2 de benden vip 8 oldu.Herkese benden vip 4
Dur o post geldı gözümün onune sjsjjsHerkese benden vip 4
x2 de benden vip 8 oldu.
Ama sadece Saltanat üyelerine…
Dur o post geldı gözümün onune sjsjjs