Hadee oynaAAA
Hadee oynaAAA
Savun savunma haklısın bu konudaKimseyi savunmadım be kendi tarafina çekme olayı bddbhzhz
girişte bir girişimiz var diye girdin yiğidim çıkışta da a bide çıkışımız var ayol diye çıktın.Sonsuza kadar bu partide kalınacak diye bir zorunlulukmu vardı anlamadim
Çıkana küfür etmeyiz zaten de bu çıkarken çok laf atıyor sonra pisman olacağı seyler yapıyorYaw ben çıktığımda adam bana sovmedi sen yapmissindir gene bişi hdhdhdhdh
Nsjsjjsjsjsjsjjsudgirişte bir girişimiz var diye girdin yiğidim çıkışta da a bide çıkışımız var ayol diye çıktın.
muhatap olmayalım kalbim kırık…
Welcome altın ok. SeriAteş olsan bile yakamazsın yiğit kardeşimi emirhancım ayık ol piliiiiiis
Gene dicem ama ben zamanında bir şey daha demiştim ama neyse kalpler kırılmasın hzhzhzhhÇıkana küfür etmeyiz zaten de bu çıkarken çok laf atıyor sonra pisman olacağı seyler yapıyor
Alakası yok sıralamadan düştünüz diye ettinizÇıkana küfür etmeyiz zaten de bu çıkarken çok laf atıyor sonra pisman olacağı seyler yapıyor
Kadir welcome Budun seriWelcome altın ok. Seri
Sıralama icin sana kufur mu ettik dkdbdkdhdkdhdkdbdjdvdjdbAlakası yok sıralamadan düştünüz diye ettiniz
Küfür etmek ban sebebi. Raporladım affetKadir welcome Budun seri
No canım no .Welcome altın ok. Seri
YokWelcome altın ok. Seri
Sen etmedinde cikinca niye üstüme geldinizSıralama icin sana kufur mu ettik dkdbdkdhdkdhdkdbdjdvdjdb
Ne kadar ayıııııp kesin Emirhan yaptıAlakası yok sıralamadan düştünüz diye ettiniz
"Abi ben sizi sattım doğru"Sen etmedinde cikinca niye üstüme geldiniz
ben küfür ettim deSıralama icin sana kufur mu ettik dkdbdkdhdkdhdkdbdjdvdjdb
KAKJDJDJDJHDJDJBSBSHSHNe kadar ayıııııp kesin Emirhan yaptı