kesinlikle sana katılıyorum . Kim cesaret edebilir bunaYoo kim gelecekki
kesinlikle sana katılıyorum . Kim cesaret edebilir bunaYoo kim gelecekki
Gelemen caniiiim gelemeeeenCabuk gel
zamanla tanırsın çok iyi biri.Biliyorsun biraz uzağım.
@KadirBey. Kim bu bee
Cocuk kollaniyor abam ne yapalım yanina yaklasamiyoruzkesinlikle sana katılıyorum . Kim cesaret edebilir buna
Sen gelecen ben degolGelemen caniiiim gelemeeeen
Sen neyin ss i ni atıyorsun anlamadimki bende ettiğin küfürleri atayımmısen hala burda mısın yiğit illa Oğuzhan gibi ss mi atayım?
hadi kaybol
Ateş olsan bile yakamazsın yiğit kardeşimi emirhancım ayık ol piliiiiiisCocuk kollaniyor abam ne yapalım yanina yaklasamiyoruz
Sana küfür mü ettiler ablam 🥹🥹Sen neyin ss i ni atıyorsun anlamadimki bende ettiğin küfürleri atayımmı
valla istediğin yere at kanki keyfine göre yapılmayan şey değilSen neyin ss i ni atıyorsun anlamadimki bende ettiğin küfürleri atayımmı
Sonsuza kadar bu partide kalınacak diye bir zorunlulukmu vardı anlamadimvalla istediğin yere at kanki keyfine göre yapılmayan şey değil
Tereyağlı ballı böreğim.suscanız?
kes?
ihraç edilen pb?
türkçe katili?
ve kalbimin sahibi.
daha detaya gerek var mı Fatih hocam
Aynen ya adamsın avniŞu SS kafasından çıkın ama yaw heyecanı kalmıyor
Yaw ben çıktığımda adam bana sovmedi sen yapmissindir gene bişi hdhdhdhdhSonsuza kadar bu partide kalınacak diye bir zorunlulukmu vardı anlamadim
Asla yok tabi ki katılıyorum . Kim seni satın alabilir?Sonsuza kadar bu partide kalınacak diye bir zorunlulukmu vardı anlamadim
Sen imzalamdın mı onuSonsuza kadar bu partide kalınacak diye bir zorunlulukmu vardı anlamadim
Kimseyi savunmadım be kendi tarafina çekme olayı bddbhzhzAynen ya adamsın avni
yapma beni ağlatıcaksınTereyağlı ballı böreğim.
Sol yanım
Sol yanına gönder. Sol yanım selam nasılsınız?
Esra Erol'un programına katılan bir abimiz "Sol yanım" repliği ile efsane oluyor. TV Tarihindeki Efsane Anlar! 😂📺 | Viral Kesitler ve Unutulmaz Anılar | Fa...youtube.com
Birsey demedimki 3ncü oldu parti diye küfür etti sjsjsjjsYaw ben çıktığımda adam bana sovmedi sen yapmissindir gene bişi hdhdhdhdh
Hadee oynaAAAAteş olsan bile yakamazsın yiğit kardeşimi emirhancım ayık ol piliiiiiis