O zaman Fatih hep atamayla gelmişsin hiç puan kasmadan birşeyler elde etmişsin demişti düzgün cevap veremiyordum.Dur o post geldı gözümün onune sjsjjs
(haklıydı çünkü hala öyleyim.)
kdjfjsjfjjsc
O zaman Fatih hep atamayla gelmişsin hiç puan kasmadan birşeyler elde etmişsin demişti düzgün cevap veremiyordum.Dur o post geldı gözümün onune sjsjjs
tamam anlaştık.Tamam sen saltanat üyelerine ver bende buduna hediye edeyim.
Yok olacaklar yoksa üzülüyorum..
seni biz abi yaptık susO zaman Fatih hep atamayla gelmişsin hiç puan kasmadan birşeyler elde etmişsin demişti düzgün cevap veremiyordum.
kdjfjsjfjjsc
nasıl aldım ilk sırayı ama…seni biz abi yaptık sus
asdasfsdgsdgsdgsdgsdgsd çok ayp çaldın beeeenasıl aldım ilk sırayı ama…
abi bana vuruyorlar foruma boydan fotolarımı küfür seslerimi atıyorlar dedim verdiniz kdkfksjfjjdv
SnsndnndnndjsjsjdO zaman Fatih hep atamayla gelmişsin hiç puan kasmadan birşeyler elde etmişsin demişti düzgün cevap veremiyordum.
kdjfjsjfjjsc
Buduna kesınlıkle ver, çünkü ben oraya gıdıcem pb olucam.Tamam sen saltanat üyelerine ver bende buduna hediye edeyim.
Yok olacaklar yoksa üzülüyorum..
Buduna kesınlıkle ver, çünkü ben oraya gıdıcem pb olucam.
Taam ben ayarlarım onu. Semih ve bilgemı de gerı getircem.Eren istedi ilk sırada onu es geçicem, ona sen alırsın.
Taam ben ayarlarım onu. Semih ve bilgemı de gerı getircem.
Ama Semih'in çocuk uyumuyormus nasıl yapsak ki dedi ,zaman olmaz dedı.
Bende tecrübeli bır agam var dedım yardımcı olur kırmaz bızı dedim.
Adına soz verdım affet
Bende senin adına söz verdim kusura bakma. Bilgeme Kadir Aydın oyun başkanı olunca aldığı yeşiltaşları sana bağışlayacak dedimTaam ben ayarlarım onu. Semih ve bilgemı de gerı getircem.
Ama Semih'in çocuk uyumuyormus nasıl yapsak ki dedi ,zaman olmaz dedı.
Bende tecrübeli bır agam var dedım yardımcı olur kırmaz bızı dedim.
Adına soz verdım affet
böyle veletlere çok inanıyon çooooooooookYa hatırlatma shshshshs
Bak ben parayla çok dolandırıldım. Hiç biri bu kadar koymadı bana shshshs
Bende senin adına söz verdim kusura bakma. Bilgeme Kadir Aydın oyun başkanı olunca aldığı yeşiltaşları sana bağışlayacak dedim
böyle veletlere çok inanıyon çooooooooook
Ve bende sizin o 2 saat cocuk bakım dersınızi dinledim. Bende hayatım da kendıme hıc bu kadar eziyet etmemiştim.Ya hatırlatma shshshshs
Bak ben parayla çok dolandırıldım. Hiç biri bu kadar koymadı bana shshshs
Bunu bana hatırlatmayın...Bende senin adına söz verdim kusura bakma. Bilgeme Kadir Aydın oyun başkanı olunca aldığı yeşiltaşları sana bağışlayacak dedim
Saf temiz duygularımı kullandı. Senı dinlemedim ozamanlar affet.@KadirBey. Seni de böyle çarpmislardi dimi hshsgsgs
Saf temiz duygularımı kullandı. Senı dinlemedim ozamanlar affet.
Şuan hcbırı yokDuygun falan kalmadı artık hepsini aldılar..
Bu beni mutlu ediyor..