E
Hayirli akşamlar abicimHayırlı aksamlar muheremler nasılsınız
YokSALTANAT PARTİSİ BURAYA GEL.
Münafıklar demedim ama neyse sanada iyi akşamlar şeytanın arka bacağıHayirli akşamlar abicim
Yiğiti tehdit eden kim
Ne yaptık geneMünafıklar demedim ama neyse sanada iyi akşamlar şeytanın arka bacağı
Suscan savunmaya başlamışsınYiğiti tehdit eden kim
Başka numara bul plsSuscan savunmaya başlamışsın
Ne numarasi kral belgelerle konuşuyoruzBaşka numara bul pls
Yiğidoyu niye banlattınnnNe yaptık gene
Semih gitti şantaja sen mı başladın emırhanNe numarasi kral belgelerle konuşuyoruz
Haketti o kardeşimiz ama artık rahat duracakmis oyle dedi durmazsa senle birşey konuşacağızYiğidoyu niye banlattınnn
Almışsın cocugu makaraya film yapma belgeleri bana at seri bakıcam. Olmadı yiğidi öldürürüz kompleNe numarasi kral belgelerle konuşuyoruz
İlkcan geri dönmüş girigin hesabıyla dikkat etSemih gitti şantaja sen mı başladın emırhan
Arkasında kim var bu işinHaketti o kardeşimiz ama artık rahat duracakmis oyle dedi durmazsa senle birşey konuşacağız
Valla ben olsam savunmam galp diyeyim o anlar heraldeAlmışsın cocugu makaraya film yapma belgeleri bana at seri bakıcam. Olmadı yiğidi öldürürüz komple
Ahaaa Kıbrıs da internet çekmeye başladı demek gelsin yaw özledimmmİlkcan geri dönmüş girigin hesabıyla dikkat et
@Coşkun Karaosmanoğlu yiğit sizn arkanızdan konusmus, kufur etmıs falan. Bunlarda demıskı eger forum hesabını silmezsen senı Asil turke sıkayet ederızHaketti o kardeşimiz ama artık rahat duracakmis oyle dedi durmazsa senle birşey konuşacağız