Benden değil sol yanından korkTm tm tm söyleme korktum tm tm tmm
Benden değil sol yanından korkTm tm tm söyleme korktum tm tm tmm
Dur şimdi düşündürdün bak @A K G , @Coşkun Karaosmanoğlu @KadirBey. Doğruyu söyleyin hanginizden korkayımBenden değil sol yanından kork
Vergi kasandan korkDur şimdi düşündürdün bak @A K G , @Coşkun Karaosmanoğlu @KadirBey. Doğruyu söyleyin hanginizden korkayım
Hmmmmm düşündürücü mfşdmcşdöşfödVergi kasandan kork
qpwnqkwkqlwkdkHmmmmm düşündürücü mfşdmcşdöşföd
İsim verdiğim halde isim mi yazdın xmslslsşlsaö sol yanınla aynı zekadasın ciddenDur şimdi düşündürdün bak @A K G , @Coşkun Karaosmanoğlu @KadirBey. Doğruyu söyleyin hanginizden korkayım
Eşli vergi kasan diye belirt ama.Vergi kasandan kork
DoğruEşli vergi kasan diye belirt ama.
Beni görmen için neler yapabilirim daha neler...
Ekli dosyayı görüntüle 1000035675.mp4Beni görmen için neler yapabilirim daha neler...
Yeter artık gör beniiiii
Sol yanımmm
Şuan öyle bencede CNDLSŞSLŞSKDLSŞA
KQMWKQJWJQKWNWNDNŞuan öyle bencede CNDLSŞSLŞSKDLSŞA
Tmmm tmmm hklsn tmmİsim verdiğim halde isim mi yazdın xmslslsşlsaö sol yanınla aynı zekadasın cidden
Bak saygısız ve terbiyesiz çocukadam daha burda forumda alıntı cevaplama kısmını bilmiyor etiket falan öyle ortaya bişe yazıyor herkes üstüne alınıyor benmi benmi diye askldasklfsdkljgskdlgkjlsdgs sen engeli açsın diyon iyi engel atabildiyse o kadar var bilgisi eğitimi var demekki
Yav sen yine mi geldin oğuzBak saygısız ve terbiyesiz çocuk
O dediğin şey bir kez oldu o da yanlışlıkla eğer burdan yürümek istiyorsan tam senlik bir iş devam et.
Bide ben ban cezası almıştım sen nasıl almadın bu terbiyesizliğinden ötürü de tebrik ederim. Cezalı olmadığım her an burdayım burası senin babanın çiftliği değil ağzına geleni konuşmamayı ağzını toplamayı öğreneceksin sen eğitime açık kibirli bir çocuksun yaparsın
MNWKQKWJQLWKQKWKDYav sen yine mi geldin oğuz
Jxksndkdndksnkdkdjdkdkdkskd@Semih Y. kiraz aldım dolapta seversin fkqkwwkkqwkekd
Ayşegül kiraz aldım dolapta seversin*@Semih Y. kiraz aldım dolapta seversin fkqkwwkkqwkekd
Benim hatam syn semih hocam çok özür sevgilerle mehmet eniştenAyşegül kiraz aldım dolapta seversin*
Olacak doğrusu