48. Dönem Savcı Adayı Ömersever (3 Kişi İçeride)

ÖmerSever26

Üye
Vatandaş
Sevgili Başkan Online Topluluğu,

Asil Türk Partisi ve Diriliş İttifakı tarafından savcı adayı olarak gösterilmekten büyük bir onur duyuyorum. Bu güvene layık olmak için tüm gücümle çalışacağıma söz veriyorum.

Adaletin sağlanması, suçların etkin bir şekilde araştırılması ve topluluğumuzu bilgilendirme konularında kararlıyım. Tarafsızlık ve şeffaflık ilkelerimle, her bireyin hakkını korumak için mücadele edeceğim.

Saygılarımla,

ÖmerseverIMG_20240926_212023_378.jpg

Son düzenleme:
N

N A Z

Ziyaretçi
Sevgili Başkan Online Topluluğu,

Asil Türk Partisi ve Diriliş İttifakı tarafından savcı adayı olarak gösterilmekten büyük bir onur duyuyorum. Bu güvene layık olmak için tüm gücümle çalışacağıma söz veriyorum.

Adaletin sağlanması, suçların etkin bir şekilde araştırılması ve topluluğumuzu bilgilendirme konularında kararlıyım. Tarafsızlık ve şeffaflık ilkelerimle, her bireyin hakkını korumak için mücadele edeceğim.

Saygılarımla,

Ömersever
Sana güveniyoruz. Partimiz ve İttifakımız sonuna kadar arkanda. Görevini sonuna kadar yapacağına güveniyoruz. Başarılar dilerimm ☺

Coşkun Karaosmanoğlu

Asil Türk Partisi Kurucu Genel Başkanı
48. Dönem Oyun Başkanı
Ömer gardaşım hakkında hayırlısı olsun inşallah kazanan diriliş ittifakı olacak.Şimdiden yeni görevinde başarılar dilerim.Yolun açık olsun

Hasanc57

* İLELEBET ALTIN OK NEFERİ*
48. Dönem Oyun Başkanı
Hayırlı olsun.Basarilar diliyorum.