Yenilikçi Demokrasi Partisi Bayrak değişimi Hk. (17 Kişi İçeride)

O A B İ

Bir A D İ N neferi 46.Dönem Meclis Bşk.
Vatandaş
İş yoğunluğum nedeniyle eskisi kadar sık oyuna giremeyeceğimi üzülerek belirtiyorum ve bu yüzden sekreterlik görevimden ayrılmak zorundayım.
Büşra Başkanımızı tebrik ediyorum.Seninle çalışmak her zaman keyifli ve yine birlikte çok başarılı işlere imza atacağımıza inanıyorum. Başarılarınızın devamını dilerim, hız kesmeden devam!
Birlikte görevden ayrıldığım **Bekir Can’a da teşekkür ediyorum. Seninle olan bu siyaset yolculuğu her zaman eğlenceli oldu😊
Ve tabii ki, **Ali N** Başkanımıza da teşekkürlerimi iletmek isterim. Benle uğraşmaktan bıkmadın, ama sonunda bir rahatlama dönemi başladı, 😅
Son olarak, yeni göreve getirilen Aden ve Zafer Başkanlarımıza tebrikler Zafer bu partiyi batırmazsın inşallah diyorum😂, Hep birlikte partimizi daha da büyüteceğimize inanıyorum.
Eğlenceye devam başkanım az emeklilik hayatı yaşayalım😂😂

Xəlil Xəlilzadə

Azerbaycan Türk Birliği Partisi Kurucu Başkanı
Vatandaş
Başkanonline dünyasının kıymetli üyeleri.

Yenilikçi Demokrasi Partisi ve yönetimi olarak her zaman bu siyaset dünyasına renk katmak, adil ve demokratik yönetim düzenini hakim kılmak için gereken her şeyi yaptığımıza inanıyoruz. Bundan sonraki süreçte de aynı karar ve azimle , her bir ferdimiz çalışmaya devam edecektir.

Bugün size bu açıklamayı yapma sebebimiz partimizin bazı yöneticilerinin özel nedenlerle görevlerini yerine getirmekte zorlanacaklarını ve bu sebeple bayrağı müsait arkadaşlarımıza teslim etmenin partimiz ve üyelerimiz adına daha doğru olacağını düşünmeleri ve bunun üzerine yönetim kurulu olarak aldığımız karardır.

Yeni Yönetim Kadromuz aşağıdaki gibi olacaktır.

Parti Başkanı: Büşra G
Parti Sekreteri: Z A F E R
Parti Başkan Yardımcısı: A D E N
Parti Sözcüsü: K E R E M

Bu vesileyle görevden affını istemek durumunda kalan A L İ N, M E L 1 H ve B E K İ R C A N başkanlarımıza partimiz için gösterdikleri çaba ve emekler için şükranlarımızı sunuyoruz.

Yeni görevlerine ataması gerçekleşen onursal başkanımız Büşra G Hanıma ve partimiz içinde gerek karakterleri gerekse emekleriyle kendilerini fazlasıyla ispat etmiş A D E N ve K E R E M başkanlarımıza yeni görevlerinde muvaffakiyetler diliyoruz.
Hayırlı olsun başarılar dilerim

KadirBey.

Altın Ok Parti Bşk.
Yasaklı Üye
41. Dönem Oyun Başkanı
Vatandaş
Hayırlı olsun, başarılar.

A boşluk L Boşluk İ boşluk N
ALTINOKA GEL

A L İ N

Yeni değil Geri Geldik | ADALET VE DİRENİŞ
Yasaklı Üye
Vatandaş
İş yoğunluğum nedeniyle eskisi kadar sık oyuna giremeyeceğimi üzülerek belirtiyorum ve bu yüzden sekreterlik görevimden ayrılmak zorundayım.
Büşra Başkanımızı tebrik ediyorum.Seninle çalışmak her zaman keyifli ve yine birlikte çok başarılı işlere imza atacağımıza inanıyorum. Başarılarınızın devamını dilerim, hız kesmeden devam!
Birlikte görevden ayrıldığım **Bekir Can’a da teşekkür ediyorum. Seninle olan bu siyaset yolculuğu her zaman eğlenceli oldu😊
Ve tabii ki, **Ali N** Başkanımıza da teşekkürlerimi iletmek isterim. Benle uğraşmaktan bıkmadın, ama sonunda bir rahatlama dönemi başladı, 😅
Son olarak, yeni göreve getirilen Aden ve Zafer Başkanlarımıza tebrikler Zafer bu partiyi batırmazsın inşallah diyorum😂, Hep birlikte partimizi daha da büyüteceğimize inanıyorum.
Seninle uğraşmak büyük bir zevkti devamını en mümkün zamanda diliyorum biraz emeklilik hakkımız dualarım kabul oldu senide götürüyorum yanımda 😂