Yo bizde hem Türkçe hem Kürtçe adı var sonuçta kardeşiz öyle değil miErzurumun bir tane adı var
Yo bizde hem Türkçe hem Kürtçe adı var sonuçta kardeşiz öyle değil miErzurumun bir tane adı var
Benim bakış açım gayet doğal senide ilgilendirmez zaten Azeri kardeşim benim))Bakış açını düzelt o zaman başkan
Benle konuşuyosan beni ilgilendirir başkanım kızma bu kadar bu arada Azeri değilim Azerbaycan Türküyüm başkanımBenim bakış açım gayet doğal senide ilgilendirmez zaten Azeri kardeşim benim))
Yok ya niye kızayım sana böyle şeyleri bilmemen normal ikisinin arasında ki farkı bilmiyorum kötü bişey mi ? Ben Azeri demek istiyorum))Benle konuşuyosan beni ilgilendirir başkanım kızma bu kadar bu arada Azeri değilim Azerbaycan Türküyüm başkanım
Evet anadolunun fethinden önce rum şehri olan Erzen şehrine ne diyorsunuz acabaYo bizde hem Türkçe hem Kürtçe adı var sonuçta kardeşiz öyle değil mi
Biz Erzîrom diyoruz baya bi benzerlik var ne güzelEvet anadolunun fethinden önce rum şehri olan Erzen şehrine ne diyorsunuz acaba
Selçuklu erzen-i Rum diyor demekki kürtçeden ziyade rumca ve sonuç Erzuruma çıkıyorBiz Erzîrom diyoruz baya bi benzerlik var ne güzel
İranda Azeri deyib Türk kimliğini unutdurmaya çalışıyolar azeri deye bir kavram yok Azerbaycan Türkü var bu kadar başkan demeye kalırsada bende sana başka adla hitab ede bilirim sorun değilYok ya niye kızayım sana böyle şeyleri bilmemen normal ikisinin arasında ki farkı bilmiyorum kötü bişey mi ? Ben Azeri demek istiyorum))
Nasıl bağdaştırdın bilmiyorum ama biz Kürtçede böyle diyoruz he sen diyorsan ki Kürtçe konuşamazsın falan oda senin düşüncen artık bişey diyememSelçuklu erzen-i Rum diyor demekki kürtçeden ziyade rumca ve sonuç Erzuruma çıkıyor
Hmm anladım hewal ama ben Azeri demeyi tercih ederim diğeri çok uzun çünkü. Bana başka bir adla hitap edebilirsin tabi benim için sorun yok hepsine saygımız var bizimİranda Azeri deyib Türk kimliğini unutdurmaya çalışıyolar azeri deye bir kavram yok Azerbaycan Türkü var bu kadar başkan demeye kalırsada bende sana başka adla hitab ede bilirim sorun değil
Tamamdır fars arkadaşımHmm anladım hewal ama ben Azeri demeyi tercih ederim diğeri çok uzun çünkü. Bana başka bir adla hitap edebilirsin tabi benim için sorun yok hepsine saygımız var bizim
Yani akraba sayılırız benim için iyi bişey Gelek spas Azeri kardeşimTamamdır fars arkadaşım
Kürtçe konuşmazsın mı diyorum metin beni tanımadanda bu iftirayı atsan bişey demezdim ama bu konuda kötü niyetlisinNasıl bağdaştırdın bilmiyorum ama biz Kürtçede böyle diyoruz he sen diyorsan ki Kürtçe konuşamazsın falan oda senin düşüncen artık bişey diyemem
Niyetimin neresi kötü yaşadığımız coğrafyadaki bir ilin ismini Kürtçe söylemek mi tam olarak ne ile suçluyorsun söylersen bende ona göre hak vereyimKürtçe konuşmazsın mı diyorum metin beni tanımadanda bu iftirayı atsan bişey demezdim ama bu konuda kötü niyetlisin
Akraba demeyelimde fars arkadaşım benim bende teşekkür ederim sanaYani akraba sayılırız benim için iyi bişey Gelek spas Azeri kardeşim
Allah korusun Ben seni kast etmedim ki zaten farslarla akraba sayılırız dedim azeriAkraba demeyelimde fars arkadaşım benim bende teşekkür ederim sana
aynen allah korusun fars arkadaşAllah korusun Ben seni kast etmedim ki zaten farslarla akraba sayılırız dedim azeri
Amin ecmainaynen allah korusun fars arkadaş
Bu güzel düşünceleriniz için teşekkür ederim başkanım. Azerbaycan’ımızın bu temsili, Türk dünyasının birlik ve beraberlik yolundaki kararlılığını gösteriyor. Kut da olursa diğer Türk devletlerimiz de aynı adımları atar ve Turan birliği hayal olmaktan çıkar.Türk dünyasının incisi, Turan sevdamızın, gönül coğrafyamızın en kıymetlisi Azerbaycan'ımızın Başkan Online'de temsil edilmesi gerçekten çok kıymetli. Darısı diğer Türk devletlerimizin başına olsun. Birliğimiz, beraberliğimiz, kardeşliğimiz daim olsun. Hayalini kurduğumuz Turan inşallah bir gün gerçek olsun.