AZERBAYCANLI DOSTLARIMIZ TEKRAR ARAMIZDA! (7 Kişi İçeride)

Xəlil Xəlilzadə

Azerbaycan Türk Birliği Partisi Kurucu Başkanı
Vatandaş
Yok ya niye kızayım sana böyle şeyleri bilmemen normal 😀 ikisinin arasında ki farkı bilmiyorum kötü bişey mi ? Ben Azeri demek istiyorum))
İranda Azeri deyib Türk kimliğini unutdurmaya çalışıyolar azeri deye bir kavram yok Azerbaycan Türkü var bu kadar başkan demeye kalırsada bende sana başka adla hitab ede bilirim sorun değil

Metin Palas

Fikirlere kurşun işlemez 😀
Yasaklı Üye
Vatandaş
İranda Azeri deyib Türk kimliğini unutdurmaya çalışıyolar azeri deye bir kavram yok Azerbaycan Türkü var bu kadar başkan demeye kalırsada bende sana başka adla hitab ede bilirim sorun değil
Hmm anladım hewal ama ben Azeri demeyi tercih ederim diğeri çok uzun çünkü. Bana başka bir adla hitap edebilirsin tabi benim için sorun yok hepsine saygımız var bizim

Metin Palas

Fikirlere kurşun işlemez 😀
Yasaklı Üye
Vatandaş
Kürtçe konuşmazsın mı diyorum metin beni tanımadanda bu iftirayı atsan bişey demezdim ama bu konuda kötü niyetlisin
Niyetimin neresi kötü yaşadığımız coğrafyadaki bir ilin ismini Kürtçe söylemek mi 🤔 tam olarak ne ile suçluyorsun söylersen bende ona göre hak vereyim

Alparslan

19. Dönem Meclis Başkanı - İlk Adım Parti Başkanı
Vatandaş
Türk dünyasının incisi, Turan sevdamızın, gönül coğrafyamızın en kıymetlisi Azerbaycan'ımızın Başkan Online'de temsil edilmesi gerçekten çok kıymetli. Darısı diğer Türk devletlerimizin başına olsun. Birliğimiz, beraberliğimiz, kardeşliğimiz daim olsun. Hayalini kurduğumuz Turan inşallah bir gün gerçek olsun. 🇦🇿 🇹🇷

Xəlil Xəlilzadə

Azerbaycan Türk Birliği Partisi Kurucu Başkanı
Vatandaş
Türk dünyasının incisi, Turan sevdamızın, gönül coğrafyamızın en kıymetlisi Azerbaycan'ımızın Başkan Online'de temsil edilmesi gerçekten çok kıymetli. Darısı diğer Türk devletlerimizin başına olsun. Birliğimiz, beraberliğimiz, kardeşliğimiz daim olsun. Hayalini kurduğumuz Turan inşallah bir gün gerçek olsun. 🇦🇿 🇹🇷
Bu güzel düşünceleriniz için teşekkür ederim başkanım. Azerbaycan’ımızın bu temsili, Türk dünyasının birlik ve beraberlik yolundaki kararlılığını gösteriyor. Kut da olursa diğer Türk devletlerimiz de aynı adımları atar ve Turan birliği hayal olmaktan çıkar.
Birlikte güçlüyüz, kardeşliğimiz ebedi olsun!
Tengri Turük közedsün, ulusımızı ulultusun
🇦🇿🇹🇷🇰🇿🇺🇿🇹🇲🇰🇬

Son düzenleme: