Aleyküm selam bro, görmedim KB sol yanım gozumu kor ettı@KadirBey. Abi bi selamımı bile almadın ayıp
Aleyküm selam bro, görmedim KB sol yanım gozumu kor ettı@KadirBey. Abi bi selamımı bile almadın ayıp
Sorun değil abi ne yaptı kiAleyküm selam bro, görmedim KB sol yanım gozumu kor ettı
HıııııHellooo
Naber kadirHııııı
İi bn sen?Naber kadir
İi bn soda ?İi bn sen?
Beypazarı Lütfen.İi bn soda ?
beypazarı zaten başka ne olcakBeypazarı Lütfen.
Karşim, İsviçre işine baksın tamam. Karalıyorlarİsviçre Federal Gıda Güvenliği ve Veterinerlik İşleri Dairesi, insan sağlığına zararlı olduğu gerekçesiyle Beypazarı marka maden suyunun tüketilmemesi gerektiğini duyurdu. Sebebi, maden suyunda tespit edilen "yüksek seviyede" bor idi. İsviçre’de ürünü dağıtan BAK-SAN GmbH’nin ürünü toplatmaya başladığı belirtildi.
Çay İçin
Dış minnakların oyunu bunlar , inanmayın!!!!!İsviçre Federal Gıda Güvenliği ve Veterinerlik İşleri Dairesi, insan sağlığına zararlı olduğu gerekçesiyle Beypazarı marka maden suyunun tüketilmemesi gerektiğini duyurdu. Sebebi, maden suyunda tespit edilen "yüksek seviyede" bor idi. İsviçre’de ürünü dağıtan BAK-SAN GmbH’nin ürünü toplatmaya başladığı belirtildi.
Çay İçin
DoğruDış minnakların oyunu bunlar , inanmayın!!!!!
HelloooHeeeellöööööğğğğ
SilHeeeellöööööğğğğ
Taaaabii efendim