Y
Y İ Ğ İ T
Ziyaretçi
Duruşumuz belli sen çözememissin elbet çözeceksinDimi yükselenin teklifini reddedip bana geldiğinde de boyle diyordun az yerinde dur duruşun olsun
Duruşumuz belli sen çözememissin elbet çözeceksinDimi yükselenin teklifini reddedip bana geldiğinde de boyle diyordun az yerinde dur duruşun olsun
Skolyoz var heralde allah yardımcın olsunDuruşumuz belli sen çözememissin elbet çözeceksin
Allaha şükür oda yok emirhan bey durusumu öğrenin öyle gelin bilgilen birazSkolyoz var heralde allah yardımcın olsun
Müfredatta bu konuya dair bir bilgiye rastlanmadi daha olursa eklenirAllaha şükür oda yok emirhan bey durusumu öğrenin öyle gelin bilgilen biraz
İyi geceler dilerim efendim elbet bir günMüfredatta bu konuya dair bir bilgiye rastlanmadi daha olursa eklenir
Iyi geceler sana da ama sana tavsiyem rahat dur.İyi geceler dilerim efendim elbet bir gün
Rahat duruyorum ama pb ligi kaptırmam sanaIyi geceler sana da ama sana tavsiyem rahat dur.
Ben parti kurduğumda sen başka partinin üyesiydin yanlış ellerde yetiştin yanlışAh be güzelim kökünün temelin de ben varım
Teşekkür ederim canımHayırlı olsun askolaaarrr
Eyvallah teşekkür ederim başkanımHayırlı olsun
Millet kendisi hayırlı olsun diyor bizimkine -1 çok ayıııııp jssksmsns