FORUM SOHBET ALANI (68 Kişi İçeride)

• Konuyu başlatan Juvanes*
  • Başlangıç tarihi

Metin Palas

Fikirlere kurşun işlemez 😀
Yasaklı Üye
Vatandaş
Ya ittifaka girmek istediğini bu kadar belli etme de sen yine kimse duymasın derim ben .üslubumuzu bozariz biz yüzüne de bakmam yani hicccc sorun değil mümkünse hiccc görüşneyelim
Senin zaten bi yüzün yok çoşkun neyin ne olduğunu herkes iyi biliyor 😀 he bu arada ittifaka girme gibi bir niyetim yok hele ki senin gibi yalvarmaya hiç niyetim yok keyfine bak hewal : )

Coşkun Karaosmanoğlu

Asil Türk Partisi Kurucu Genel Başkanı
48. Dönem Oyun Başkanı
Senin zaten bi yüzün yok çoşkun neyin ne olduğunu herkes iyi biliyor 😀 he bu arada ittifaka girme gibi bir niyetim yok hele ki senin gibi yalvarmaya hiç niyetim yok keyfine bak hewal :
Bak ne oldugu belirsiz insan ben senin arkadaşın falan değilim bu bir beni hiç tanımaazsin hakkımda yorum yapma cüretini nerden buldun bu özgüven nerden geliyor .Seninle muhattap olmadım bu güne kadar da bundan sonra da olmam ha birde ittifak mevzusunu önceki partinde bahsediyorum hani beceremeyipde kapattığın varya o vakitleri bı düşün sen aldırmayan da benim haberin olsun

Metin Palas

Yasaklı Üye
Vatandaş
Bak ne oldugu belirsiz insan ben senin arkadaşın falan değilim bu bir beni hiç tanımaazsin hakkımda yorum yapma cüretini nerden buldun bu özgüven nerden geliyor .Seninle muhattap olmadım bu güne kadar da bundan sonra da olmam ha birde ittifak mevzusunu önceki partinde bahsediyorum hani beceremeyipde kapattığın varya o vakitleri bı düşün sen aldırmayan da benim haberin olsun
Çoşkun hewal Dışardan bakınca nasıl bir karakterde olduğun zaten belli oluyor tanımaya gerek yok yani🙂 parti içinde öyle büyütme gibi bir çabam olmadı kendi kafan da kurduğun şeyleri buraya yazma iyice küçültüyorsun kendini ittifak konusuna gelince öyle bir niyetim olmadığını zaten söyledim o zaman benim desteklediğim kişi Fatihti kendisi sana anlatsın diriliş değil yani belliki sen konudan baya uzaksın algı mekanizman pek çalışmıyor yaşlılık zor tabi kendini fazla zorlama 😀

Coşkun Karaosmanoğlu

Asil Türk Partisi Kurucu Genel Başkanı
48. Dönem Oyun Başkanı
Çoşkun hewal Dışardan bakınca nasıl bir karakterde olduğun zaten belli oluyor tanımaya gerek yok yani🙂 parti içinde öyle büyütme gibi bir çabam olmadı kendi kafan da kurduğun şeyleri buraya yazma iyice küçültüyorsun kendini ittifak konusuna gelince öyle bir niyetim olmadığını zaten söyledim o zaman benim desteklediğim kişi Fatihti kendisi sana anlatsın diriliş değil yani belliki sen konudan baya uzaksın algı mekanizman pek çalışmıyor yaşlılık zor tabi kendini fazla zorlama 😀
Tabi tabi baktın paslandın artık revaçta değilsin buraya gelin primini kastın hewal falan değilim bak sen bak işine Genco ben yaşımdan memnunum çoluk çocuğa burda laf anlatmak da varmıs kaderde

Metin Palas

Yasaklı Üye
Vatandaş
Tabi tabi baktın paslandın artık revaçta değilsin buraya gelin primini kastın hewal falan değilim bak sen bak işine Genco ben yaşımdan memnunum çoluk çocuğa burda laf anlatmak da varmıs kaderde
Sen emekli ikramiyeni alamayınca bi gerildin sanki çoşkun hewal sana 3 günlük iş görememezlik raporu yazıyorum hadi şimdi git biraz istirahat et 😀