Bi avukat göndermiş biraz onla ugraştım da o da gitdi
Bi avukat göndermiş biraz onla ugraştım da o da gitdi
Ozaman yaz hadi bekliyorum savcı da göndericem az kaldıSenin neyinden korkucam hadi git avukatlarını gönder
Gönder maaş ne veriyonOzaman yaz hadi bekliyorum savcı da göndericem az kaldı
Bi avukat göndermiş biraz onla ugraştım da o da git
Ama ilk önce sen gel puaahhhhOzaman yaz hadi bekliyorum savcı da göndericem az kaldı
Bekliyorum işte yaz bana gereğini yapayımAma ilk önce sen gel puaahhhh
Oyundan yazıyorum bakıp çıkıyon dur bi daha yazimBekliyorum işte yaz bana gereğini yapayım
Dc den yazsana eyüp dalga neymiş göstercemOyundan yazıyorum bakıp çıkıyon dur bi daha yazim
Ben DC kullanmıyorum oyun içi lütfenDc den yazsana eyüp dalga neymiş göstercem
6 gün bekle ozamanBen DC kullanmıyorum oyun içi lütfen
Sıradaki avukatın gelsin hadi işim gücüm var6 gün bekle ozaman
Kaan kardeşim güzel insandı tek suçu seni tanımaktı yigitSıradaki avukatın gelsin hadi işim gücüm var
Gerek yok ben halledicem seniSıradaki avukatın gelsin hadi işim gücüm var
Saltanattan niye ayrıldın rahatınmı battı eyüpKaan kardeşim güzel insandı tek suçu seni tanımaktı yigit
Şimdi değerli kardeşim tehdit hiç sana yakışıyor mu ayıp sanaGerek yok ben halledicem seni
Niye sana batmış mıydıSaltanattan niye ayrıldın rahatınmı battı eyüp
Seni alakadar etmeyen konulara karışma yigitSaltanattan niye ayrıldın rahatınmı battı eyüp
Tehdit etmedimki eyüpcüm avukata gerek yok ben hallederim dedimŞimdi değerli kardeşim tehdit hiç sana yakışıyor mu ayıp sana
Ss aldım silmene gerek yokTehdit etmedimki eyüpcüm avukata gerek yok ben hallederim dedim
Valla sen karışırken iyi ya emirhan beySeni alakadar etmeyen konulara karışma yigit