OY KULLANMA ŞARTLARINDA DEĞİŞİKLİK. (9 Kişi İçeride)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Metin Palas

Fikirlere kurşun işlemez 😀
Yasaklı Üye
Vatandaş
Oyun bile bulamadıysa ben nasıl bulayım hewal çoşkun tecrübelisin sen bu işlerde😀

Metin Palas

Yasaklı Üye
Vatandaş
O zaman kimsenin hakkında emin olmadığın bir iddiayı ortaya atma sonra başka şeyler konuşulur hakkında Metoooo karda yürüyüp izini belli etmeyen cinslerdensin
Ortaya bir iddia atmıyorum bu bir gerçek hewal çoşkun 😀 peki ya sen hangi cinstensin? ittifaktaki üyelerinin arkasından konuşan mı yoksa parti üyelerinin mi ? Yada onların hakkına girip vicdanı sızlamayan cinsdensin ? 🤔 daha sayıyayımmı 🙂

Coşkun Karaosmanoğlu

Asil Türk Partisi Kurucu Genel Başkanı
48. Dönem Oyun Başkanı
Vayyy sen neler biliyon bakam Genco dökül dökül
Partide de ittifakda da kim ne olduğumu bilir benim de senin ne olduğunu hala çözemedim sahi sen nesin Metooo

Metin Palas

Yasaklı Üye
Vatandaş
Vayyy sen neler biliyon bakam Genco dökül dökül
Partide de ittifakda da kim ne olduğumu bilir benim de senin ne olduğunu hala çözemedim sahi sen nesin Metooo
Bu yüzünü biliyorlar senin çoşkun kardeşim diğerini biz göstericez az Sabır 😀 beni zaten çözemezsin o kapasite yok sende ama sıkma canını yakında çözecek olanlar anlatacak sana 🙂

Coşkun Karaosmanoğlu

48. Dönem Oyun Başkanı
Bu yüzünü biliyorlar senin çoşkun kardeşim diğerini biz göstericez az Sabır 😀 beni zaten çözemezsin o kapasite yok sende ama sıkma canını yakında çözecek olanlar anlatacak sana 🙂
İyi bakalım dök eteğinde ki taşlarıda görelim Meto ama dediğim gibi iddialarını ispatlamazsan adam değilsin bak bunuda unutma

Coşkun Karaosmanoğlu

48. Dönem Oyun Başkanı
Bunu ben değil içindekiler sana gösterecek çoşkun hewal o zaman adam değilsin lafını onlar sana kullanacak 😀
Hadi bakalım kim çıkaracaksa çıkarsin ortaya ama bu lafları atan sensin ve ispatı sana düşüyor. Sen bu işleri boş ver ortalık karıştırmaya çabalaman neden asıl niyetini de bakam

Metin Palas

Yasaklı Üye
Vatandaş
Neyse daha fazla söylenme buraya şimdi bir söz bırakacağım ondan sonra ben izin verene kadar sakın konuşma 🤫

Birinin emeğini, iyi niyetini harcarsan günü gelir senide harcarlar😀

Coşkun Karaosmanoğlu

48. Dönem Oyun Başkanı
Neyse daha fazla söylenme buraya şimdi bir söz bırakacağım ondan sonra ben izin verene kadar sakın konuşma 🤫

Birinin emeğini, iyi niyetini harcarsan günü gelir senide harcarlar😀
Ben harcarim Metoooo sen işine bak kimsin bebe dünkü velet çıkmış ahkam kesiyor 🎤 al buna konuş şovuna devam et 🤣

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...