Meto işte nereye saldırıp prim kassam diye uğraşıp duruyor Semih i özler oldumNoluyor size anlattım bakem
Meto işte nereye saldırıp prim kassam diye uğraşıp duruyor Semih i özler oldumNoluyor size anlattım bakem
İlkcan bilgemle romadadırMeto işte nereye saldırıp prim kassam diye uğraşıp duruyor Semih i özler oldum
Kış geliyor artık dönerler geriİlkcan bilgemle romadadır
Ver mikrofonu ben söylicem sen dans et olur mu seversinBen harcarim Metoooo sen işine bak kimsin bebe dünkü velet çıkmış ahkam kesiyor al buna konuş şovuna devam et
Bunu söyle metoVer mikrofonu ben söylicem sen dans et olur mu seversin
Bak Ben söylemeden sen söyledin şimdi köşene geç ağlamaya devam etBen harcarim Metoooo
O da senin bildiğin iş yaw her söylediğin şeyde kendini tarif etmekten vazgeç ne adam tamam anladık sensin MetooVer mikrofonu ben söylicem sen dans et olur mu seversin
Bir itham varsa kanıtlayın,Hadi yine iyisin hewal @Coşkun Karaosmanoğlu daha az uğraş daha fazla multi demek
Mırlama gundiBak Ben söylemeden sen söyledin şimdi köşene geç ağlamaya devam et
Evet hocam ispatlasın bekliyorumBir itham varsa kanıtlayın,
Kim multi?
Zaten ben bilecem senin aklın pek ermez sen sadece sana söyleleni yaparsın böyle devam etO da senin bildiğin iş yaw her söylediğin şeyde kendini tarif etmekten vazgeç ne adam tamam anladık sensin Metoo
Metin kendini bişey sanma şurada ki amacını biliyorum ama karşında çoluk çocuk yok yani haberin olsun .Evet bak yukarı da yönetim birşey sordu cevabını alayımZaten ben bilecem senin aklın pek ermez sen sadece sana söyleleni yaparsın böyle devam et
ben nasıl bulayım hewal çoşkun tecrübelisin sen bu işlerde
Çoşkun hewal yönetime girdi de bizim mi haberimiz yok? Cevabını yukarda zaten yazmışımBir itham varsa kanıtlayın,
Kim multi?
İspatla isim ver yönetim takip etsin boş boş konuşma iddia eden sensin cevabını da sana soracak eğer varsa bir durum benden de savunmami isteyecekÇoşkun hewal yönetime girdi de bizim mi haberimiz yok? Cevabını yukarda zaten yazmışım
Bana şurdan bir touch blu alsana@BaşkanOnline hocam bu arkadaş eğer yapmış olduğu asılsız iddiasını ispatlamazsa hakkımda yapmış olduğu gereksiz itham ve küçük düşürücü hareketlerinden dolayı ceza almasını rica ediyorum
Kalk al çocuk boş boş konuşmaBana şurdan bir touch blu alsana
Tamam hewal git yat uyku saatin geldiKalk al çocuk boş boş konuşma
Sensin çocukTamam hewal git yat uyku saatin geldi
DJDLALSŞSLSDKSLSŞSensin çocuk