E
Emirhan'
Ziyaretçi
Kimse bana dostluk Edemez zaten yanımdakini ben seçerim
Kimse bana dostluk Edemez zaten yanımdakini ben seçerim
Yaw nerde Semih ilkcan PargalıiiiDostum mu yok ?
Boş ver ve hayat kısa bu kadar boş şeylere takılma demedim mi sana benBıktım sana Türkçe öğretmekten şey ayrı yazılır
Yav bi işine nerde yanındakilerKimse bana dostluk Edemez zaten yanımdakini ben seçerim
Onlar dostum değildir ittifak yaptık işim bitti attım kenaraYaw nerde Semih ilkcan Pargalıiii
Vayyy peki mirfeeeOnlar dostum değildir ittifak yaptık işim bitti attım kenara
Anlıyorsun dimi yazdığımı canım kardeşim bak ne diyorum orda yanımdakini ben tayin ederim diyorumYav bi işine nerde yanındakiler
Gardaşdan öteVayyy peki mirfeee
Asil Türk isminde bir parti yönetip Türkçeye hakim olamaman biraz üzücü geliyor sadeceBoş ver ve hayat kısa bu kadar boş şeylere takılma demedim mi sana ben
Oo bak sevdim bunu insanın boyle dostlarınin olması güzelGardaşdan öte
Parti başkanın değil mi senin başkanınla dalga geçmeYaw nerde Semih ilkcan Pargalıiii
Boş ver be ben öğreneceğim kadarını öğrendim bu saatten sonra imla kurallarına sen dikkat etAsil Türk isminde bir parti yönetip Türkçeye hakim olamaman biraz üzücü geliyor sadece
Tabiki yolda bırakmayacak dostlar lazım adamaOo bak sevdim bunu insanın boyle dostlarınin olması güzel
Yooo benim zamanımda aslan Gardaşım Bilge vardı başkanParti başkanın değil mi senin başkanınla dalga geçme
Ben olurumTabiki yolda bırakmayacak dostlar lazım adama
Sana yalan söyleyen bilgem miYooo benim zamanımda aslan Gardaşım Bilge vardı başkan
Seversin sevmezsin bilmem yalan dolanda olsa harbiydi en azındanSana yalan söyleyen bilgem mi
Harbi doktor harbi bilgem harbi …Seversin sevmezsin bilmem yalan dolanda olsa harbiydi en azından
Yaw çocuk girme araya sana bişey soran mi var her şeye salça oluyorsun sen otur bidaha söz almadan konuşmaHarbi doktor harbi bilgem harbi …
@BaşkanOnline bu arkadaşın sürekli insanlara cocuk bebe velet demesi bu arkadaşa verilen hak mı raporluyorum sürekli bakılmıyor mu hocam yeter artık 40 yaşında anaokuluna başlamış gibi tartışma ahlakından uzak ne dediği anlaşılmayan bu şahıs 50 kere aynı şeyi yapıp uyarılmıyor bileYaw çocuk girme araya sana bişey soran mi var her şeye salça oluyorsun sen otur bidaha söz almadan konuşma