Turan Harekât Partisi 🇹🇷 (5 Kişi İçeride)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Coşkun Karaosmanoğlu

Asil Türk Partisi Kurucu Genel Başkanı
48. Dönem Oyun Başkanı
@BaşkanOnline bu arkadaşın sürekli insanlara cocuk bebe velet demesi bu arkadaşa verilen hak mı raporluyorum sürekli bakılmıyor mu hocam yeter artık 40 yaşında anaokuluna başlamış gibi tartışma ahlakından uzak ne dediği anlaşılmayan bu şahıs 50 kere aynı şeyi yapıp uyarılmıyor bile
Rahatsız oluyorsan raporla çocuk demek hakaretse ben cezaya razıyım da sende 40 yaşında bir insanla nasıl konuşacağını bilmezsen ben sana çocuk derim

Coşkun Karaosmanoğlu

Asil Türk Partisi Kurucu Genel Başkanı
48. Dönem Oyun Başkanı
40 yaşında olman saygıyı hakediyor olman demek olmuyor coşkun
Hasan abi var bir gün saygısızlık yapmış mıyız sor kendisine
Tamam çocuk senden saygı bekleyen yok üsten üstten bakmalar ukala konuşmalar yani bu tarz sohbetlerin bana göre değil ben seni muhatap alıp konuşmadıkca sen geliyorsun hazmedemiyorsan varlığımı muhatap olma çocuk zorlayan mi var beni bilen bilir seven sever.Sen sevmek zorunda değilsin uzak dur gölge etme başka ihsan istemez bu kadar basit

Y

Y İ Ğ İ T

Ziyaretçi
Tamam çocuk senden saygı bekleyen yok üsten üstten bakmalar ukala konuşmalar yani bu tarz sohbetlerin bana göre değil ben seni muhatap alıp konuşmadıkca sen geliyorsun hazmedemiyorsan varlığımı muhatap olma çocuk zorlayan mi var beni bilen bilir seven sever.Sen sevmek zorunda değilsin uzak dur gölge etme başka ihsan istemez bu kadar basit
Ya Coşkun abi takma şunu boşver

MİRFEWİRON

PANGEA 🌍
Yasaklı Üye
Vatandaş
😀😀😀 yine güldürdün

SİRAÇ DENİZ

Altın Ok Partisi
Yasaklı Üye
Vatandaş
Oyuna yepyeni partilerin gelmesi tabi gereklidir ama oyuna adını yazdıracak partilerde gelmelidir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...