Fark eder mi ? Saygı yaş değil karakteredir. Yaşı küçük diye rencide edilmesi mi gerekiyor?!Oyuncu büyük mü ki
Fark eder mi ? Saygı yaş değil karakteredir. Yaşı küçük diye rencide edilmesi mi gerekiyor?!Oyuncu büyük mü ki
Yaştan bahsetmiyorum zaten herhalde tanımıyorsunuz bu kişiyi ondan dolayı savunuyorsunuz tanısanız sizde benim gibi olurdunuzFark eder mi ? Saygı yaş değil karakteredir. Yaşı küçük diye rencide edilmesi mi gerekiyor?!
Saygı sevgi ortamı yok hocam kaosla besleniliyor buradaFark eder mi ? Saygı yaş değil karakteredir. Yaşı küçük diye rencide edilmesi mi gerekiyor?!
Yok tanıyorum kendisi azimli çalışkan saygılı birisi. Ki olmayan biri dahi olsa herkesin içinde küçük düşürmek gene ters.Yaştan bahsetmiyorum zaten herhalde tanımıyorsunuz bu kişiyi ondan dolayı savunuyorsunuz tanısanız sizde benim gibi olurdunuz
İşte oyun ve gerçek hayat arası ayırt edilmezse bu oluyorSaygı sevgi ortamı yok hocam kaosla besleniliyor burada
Şöyle yapalımYok tanıyorum kendisi azimli çalışkan saygılı birisi. Ki olmayan biri dahi olsa herkesin içinde küçük düşürmek gene ters.
Maalesef olmuyor her ne kadar sanal ortam da olsa bir birine saygı duymayan tartışmayi maharet gören insanlara laf söz anlatılmıyorİşte oyun ve gerçek hayat arası ayırt edilmezse bu oluyor
Hocam bu iş form engeline gidiyor sadece rencide edilmesin dedim sen olayı çok abarttinŞöyle yapalım
Azimli = ben böyle bişey görmedim
Çalışkan = emek hırsızı makam sever
Saygılı = partiden atılmak için millete küfür eder
Yiğit'in gerçek yüzü
Reis sen tanıyorum dedin ya ondan dedimHocam bu iş form engeline gidiyor sadece rencide edilmesin dedim sen olayı çok abarttin
Allah Allah Tutunamayanlar da tutunamadın mi şimdi sen
Hocam bu iş form engeline gidiyor sadece rencide edilmesin dedim sen olayı çok abarttŞöyle yapalım
Azimli = ben böyle bişey görmedim
Çalışkan = emek hırsızı makam sever
Saygılı = partiden atılmak için millete küfür eder
Yiğit'in gerçek yüzü
Anladım sağolasınReis sen tanıyorum dedin ya ondan dedim
İyi akşamlarNeyse arkadaşlar neşeniz bol geceniz güzel olsun iyi akşamlar
Valla sövmedim abi oy vermedim diye oldu bunlarYiğit sövdün mü yine millete yiğitttt. Dağa taş olsa senin derdinden çatlardı
Sana bi tane laf etmemiş adamlara sayıp söverken iyiydi demi cnm anla bakalım nasıl oluyomuşValla kırıldım çoğu kişiye ne kadar sevmesenizde yakışmıyor bu laflar
aman bunu kim umursuyor boşverSana bi tane laf etmemiş adamlara sayıp söverken iyiydi demi cnm anla bakalım nasıl oluyomuş
Öyle deme yiğit darbede sana oy verdi diye havalara girmişsinaman bunu kim umursuyor boşver