Haklı olabilir 🫨Öyle deme yiğit darbede sana oy verdi diye havalara girmişsin
Haklı olabilir 🫨Öyle deme yiğit darbede sana oy verdi diye havalara girmişsin
Bide haklı olduğu bi konu varHaklı olabilir 🫨
Kendi partime mi çökecekmişim bunlar garip sanrılar içerisinde sana söyleyeyimBide haklı olduğu bi konu var
Mirfeye güvenme partiyi elinden alır demişti 🥹
İkinizi ayırt edemiyorum mirfe ve semih hocamlarKendi partime mi çökecekmişim bunlar garip sanrılar içerisinde sana söyleyeyim
Helal olsun güzel söyledinSana bi tane laf etmemiş adamlara sayıp söverken iyiydi demi cnm anla bakalım nasıl oluyomuş
İsteğimiz bu yönde millet sahte dosluklara alışmış bizimki bir olduğumuzu gösteriyorİkinizi ayırt edemiyorum mirfe ve semih hocamlar
Hahahahahahahahahahaha (ciddi güldüm)Komik olan birşey yok ciddi ol az
Ayıp değil mi mesut arkanızdan söven elemanı partiden kovuyorsunuzHahahahahahahahahahaha (ciddi güldüm)
Ayıp değil mi mesut arkanızdan söven elemanı partiden kovuyorsunuz
Arkamızdan sövene napacaz kirvem partiyi mi devredekAyıp değil mi mesut arkanızdan söven elemanı partiden kovuyorsunuz
Kime sövmüşümArkamızdan sövene napacaz kirvem partiyi mi devredek
Helali hoş olsun diyenleri gördük burda kirveArkamızdan sövene napacaz kirvem partiyi mi devredek
Sayimmi hepsini ailelerine ettiğin küfürlere kadar sayayım mı yiğitKime sövmüşüm
Tehdit edip durma sende artık ne yaparsan yap benden uzaklaş metin abiSayimmi hepsini ailelerine ettiğin küfürlere kadar sayayım mı yiğit
Tehdit ettiğim yok yiğit kime küfür ettim dedin bende sana söyledim işte o abilerini çağır gelsin heleTehdit edip durma sende artık ne yaparsan yap benden uzaklaş metin abi
Abi yok be rahat bırak beniTehdit ettiğim yok yiğit kime küfür ettim dedin bende sana söyledim işte o abilerini çağır gelsin hele
Yok öyle beni rahat bırak falan demeler hem git insanların ailelerine küfür et aynı ittifakta bulun hatta o abilerinin bunu bilmesine rağmen oy için görmezden gelsinler utanmadan bide adamların yeni partisine başarılar dostlar yazsınlarAbi yok be rahat bırak beni
JANAAAJAJDUJEEJJEJEYok öyle beni rahat bırak falan demeler hem git insanların ailelerine küfür et aynı ittifakta bulun hatta o abilerinin bunu bilmesine rağmen oy için görmezden gelsinler utanmadan bide adamların yeni partisine başarılar dostlar yazsınlar