A
Nerden ne öğrendiniz bilemem ama büyük ölçüde yanlış bildiğinizi söyleyebilirimİstemiyoruz seni Atatürkü hiçe sayanı aramıza almıyoruz
Ayrılmak istemedim Ayşegül Hanım'a Atatürk'e muhalifim dedim. Parti için sıkıntı olur mu dedim o da bana partiden atılıyorsunuz dedi. Başta birşey demedim ama sonraa biri bana Atatürk'e küfür ve hakaret ettiğiniz için yasaklısınız deyince sinirlendim.
Eleştirmeyelim mi? NERDE ADALET? NERDE ATATÜRK'ÜN
- "BENDE BİR İNSANIM ELEŞTİRİLEBİLİRİM" (tam yazamadım hatırlamadığı için) sözü?
Bunlar yeterli çocuğumNerden ne öğrendiniz bilemem ama büyük ölçüde yanlış bildiğinizi söyleyebilirim
Çocuğum derken üsslübunuzu düzeltin ve bilmediğiniz konular hakkında "tarafsız" insanlardan bilgi alın sonra eleştirirsinizBunlar yeterli çocuğum
Kendin kabul ediyon zaten hadi sen git watpatte kitap yazÇocuğum derken üsslübunuzu düzeltin ve bilmediğiniz konular hakkında "tarafsız" insanlardan bilgi alın sonra eleştirirsiniz
İlk dediğiniz hakkında bir bilgim yok Adalet medya diye bir medya olduğunu hatırlamıyorum. 2. Söylediğiniz şey hakkında yönetimle iletişime geçeceğimHadi ismi çalıyorsun bir kişinin 2.hesabı olmayacağını da mı bilmiyorsun
TeşekkürlerFORUM MEDYA HESAPLARI HK.
Değerli BaşkanOnline oyuncuları, Oyuncuların forumdan ceza alınca medya hesaplarına geçiş yaptığı tespit edilmiş olmuş, Tüm medya hesapları kapatılmıştır. Her oyuncunun yalnızca bir forum hesabı olacak ve kendi hesaplarından kişisel paylasımda bulunmaları tavsiye edilmektedir. İyi oyunlar dileriz.forum.baskanonline.com
Artık varİlk dediğiniz hakkında bir bilgim yok
Kitaplarından memnunum ver bu aşağılanıp utandırılacak bir durum değil böyle dedikçe daha çok gurur veriyor başkalarına dert olmasıKendin kabul ediyon zaten hadi sen git watpatte kitap yaz
Yo ben sevmiyorum şikayet edeceğim seni vergi veriyormusun satış yaptığında? Nerde vergi levhan nerdeKitaplarından memnunum ver bu aşağılanıp utandırılacak bir durum değil böyle dedikçe daha çok gurur veriyor başkalarına dert olması
Kitaplar satılmıyor ki internet üzerinden okunuyor bedavayaYo ben sevmiyorum şikayet edeceğim seni vergi veriyormusun satış yaptığında? Nerde vergi levhan nerde
hangi yayınevi basıyor kitaplarını söylede yanlışlıkla ordan kitap almayalım can çocuk penguenKitaplarından memnunum ver bu aşağılanıp utandırılacak bir durum değil böyle dedikçe daha çok gurur veriyor başkalarına dert olması
Uzun zamandır sataşamıyorlardı yokum diye kdkdkdLa uğraşmayın çocuklar şurada bjseyler yapmaya çalışıyor sizin çiftliğiniz mi burası her gelene salça oluyorsunuz yaw bı durun bı sakin yaww