E
Emirhan'
Ziyaretçi
JAJSJSJSJJSJSJJSJSO zamandan sonra tövbe ettim birdaha etmedim zaten eski konuları bosver sen
JAJSJSJSJJSJSJJSJSO zamandan sonra tövbe ettim birdaha etmedim zaten eski konuları bosver sen
O zaman niye küfrettinO zamandan sonra tövbe ettim birdaha etmedim zaten eski konuları bosver sen
Dalga geciyorlardi ağzımdan kaçmış olabilirO zaman niye küfrettin
Kime küfrettin yiğitDalga geciyorlardi ağzımdan kaçmış olabilir
2 kişiKime küfrettin yiğit
Bana ettin mi kanki2 kişi
Yok abi etmedimBana ettin mi kanki
Bizjm su eski gruplari ifsalasalar müebbet yerizBenim ssleride çıkarsalar keşke az gülsek şurda
az güleceğimizi tahmin etmiyorum odayı sıkı kilitle piyasaya çıkmasın.Benim ssleride çıkarsalar keşke az gülsek şurda
Sana niye küfür edeyim sen bana ettin ben yine birsey demedim
Senle Mesutun ifsalarınız elimde Hamza ya vercem medyada fenomen yapıcam siziBenim ssleride çıkarsalar keşke az gülsek şurda
Olum bana ettin mana ettin karıştırma hesabı yeni açmışım zaten ben sana ettim ailevi değerlerini mi karıştırdım sankiSana niye küfür edeyim sen bana ettin ben yine birsey demedim
Tamam abi kendine iyi bakOlum bana ettin mana ettin karıştırma hesabı yeni açmışım zaten ben sana ettim ailevi değerlerini mi karıştırdım sanki
Ki sende birşey dememişsen haketmişsindir yani hedef şaşırtma Yiğido
asdasfsdgsdgsdg ben yanarsam 10-12 kişi daha yakarım ona göreaz güleceğimizi tahmin etmiyorum odayı sıkı kilitle piyasaya çıkmasın.
Burda@KadirBey. Nerdesin